5 zodii ale căror horoscoape se îmbunătățesc din 19 aprilie când Soarele intră în Taur - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

5 zodii ale căror horoscoape se îmbunătățesc din 19 aprilie când Soarele intră în Taur

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » 5 zodii ale căror horoscoape se îmbunătățesc din 19 aprilie când Soarele intră în Taur
când Soarele intră în Taur
Credit foto: Depositphotos.com

Energia de la mijlocul săptămânii de la începutul sezonului Taur pe 19 aprilie este despre introspecție și descoperirea unor cai de înțelepciune din trecutul tău de care nu erai conștient până acum. La urma urmei, cine ai fost când ai experimentat tot ceea ce nu mai este cine ești. Această înțelepciune mai mare te face capabil să obții mult mai mult din experiențele tale trecute decât ai putea avea atunci. Face parte din efectul Mercur Retrograd până pe 25 aprilie.

Desigur, cinci zodii – Rac, Leu, Pești, Taur și Gemeni – au cele mai bune horoscoape sub această influență. Restul semnelor zodiacale pot beneficia și ele din aplecarea asupra acestui lucru. În primul rând, avem Luna în tranziție care ne influențează pe măsură ce trece de la Fecioară la Balanță. Deci, accentul se pune acum pe relația noastră cu ceilalți, dar dintr-o lentilă mai personalizată. Nu încercăm să ne potrivim aici la fel de mult ca să ne facem spațiu și să ne găsim tribul în acest proces.

Ai încredere în instinctele tale pe măsură ce mergi înainte.

Pe 19 aprilie, când Soarele se mută în Taur și începe sezonul Taur. Va exista o schimbare definitivă a energiei în acest timp, care se va agrava atunci când va avea loc al doilea tranzit major al săptămânii pe 21 aprilie, când Juno Retrograd se încheie și Juno merge direct în Fecioară. Focul și energia Pământului se vor ciocni.

Concentrează-te pe ceea ce este cu adevărat important pentru tine în timp ce îți faci drum în lume. La urma urmei, nisipul topit simbolizează unirea focului și a pământului. Știm cu toții câte creații frumoase pot ieși din acea amorfozitate. Acum, să ne concentrăm asupra celor cinci zodii care beneficiază cel mai mult de intrarea Soarelui în sezonul Taur.

1. Rac

Cea mai buna zodie cu care să lucrezi: Scorpion

Cel mai bun domeniu pe care să te concentrezi: Divinație sau Atingerea intuiției tale

Rac, energia pentru tine se referă la calea de mijloc între a face ceea ce este bine pentru tine și ceea ce îi va face pe cei dragi fericiți. Aplecarea prea mult într-o direcție sau alta va duce la complicații, în timp ce echilibrarea celor două îți va aduce binecuvântările care sunt aici pentru tine.

Amintește-ți doar: dacă cineva nu te tratează cu dragoste, nu da prea mult din tine în speranța că va învăța într-o zi să ii pese de tine și să te trateze corect. Ai încredere în intuiția ta și menține-ți respectul de sine. Forțele cosmice ți-au luat spatele!

Horoscop special: Retrogradarea lui Mercur pare să treacă neobservată de aceste 3 ZODII. Haosul NU le sperie

MARE moment astrologic 20-21 aprilie 2024. Începe un NOU ciclu de 14 ANI. Marele Benefic JUPITER și suprinzătorul URANUS activează toate ZODIILE! Ce semne trimite Universul!

Aceste 6 zodii vor fi mai fericite pana la finalul primaverii 2024. E si zodia ta in top?

2. Leu

Cea mai buna zodie cu care să lucrezi: Berbec

Cel mai bun domeniu pe care să te concentrezi: reflecție meditativă

Leu, cine ai fost acum mulți ani și cine ești acum nu este același lucru. Arată-I copilului tău interior simpatie pentru că nu știe ce știi acum și nu te bate pentru ceea ce s-a întâmplat în trecut. Energia are o senzație puternică și stabilă pentru tine și îți va sprijini creșterea interioară dacă o îmbrățișezi.

Dacă te simți chemat, adoptă o practică meditativă zilnică – chiar dacă este doar pentru zece minute. Îți va aduce mai multă pace și vindecare decât îți dai seama. Pe această cale vă așteaptă și perspective profunde.

Horoscop special: Retrogradarea lui Mercur pare să treacă neobservată de aceste 3 ZODII. Haosul NU le sperie

MARE moment astrologic 20-21 aprilie 2024. Începe un NOU ciclu de 14 ANI. Marele Benefic JUPITER și suprinzătorul URANUS activează toate ZODIILE! Ce semne trimite Universul!

Aceste 6 zodii vor fi mai fericite pana la finalul primaverii 2024. E si zodia ta in top?

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 19/04/2024