Horoscop special MERCUR intra retrograd in TAUR. Din 23 mai, in 13 iunie 2022, conflicte incapatanate sau clipe senzuale? Ce aduce zodiei tale? - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop special MERCUR intra retrograd in TAUR. Din 23 mai, in 13 iunie 2022, conflicte incapatanate sau clipe senzuale? Ce aduce zodiei tale?

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Horoscop special MERCUR intra retrograd in TAUR. Din 23 mai, in 13 iunie 2022, conflicte incapatanate sau clipe senzuale? Ce aduce zodiei tale?
Mercur in Taur 2022

Mercur intra in retrograd in zodia Taur din 23 mai 2022 si sta aici pana pe 13 iunie 2022, cand va reintra in Gemeni. Miscarea retrograda a lui Mercur in Taur se va finaliza in 3 iunie. Mercur are o energie mentala si pragmatica si este  coodonatorul Gemenilor si Fecioarei. In astrologie, Mercur conduce comunicarea noastra, de la gandire la rostire verbala sau scrisa, de aceea cand Mercur este retrograd are reputatia de a ne trimite vietile in haos (aparent).

Mercur este prima planeta de la Soare si cea mai mica planeta din sistemul nostru solar, ca sa nu mai vorbim ca este cea mai rapida, avand nevoie de doar 88 zile sa orbiteze Soarele. Insa pe cat de mica si rapida este, pe atat e si incredibil de puternica, cu influenta mare asupra noastra. In mitologia romana, Hermes, adica Mercur, este cel mai destept zeu din Olimp. El era mesagerul permanent, translatorul si interpretul. Toti zeii depindeau de el pentru tot felul de informatii.

Exista anumite avantaje ale acestei combinatii dintre mentalul si guralivul Mercur si senzualul si stabilul Taur, dar si atentionari.

Mercur inseamna gandire rapida, logica si ratiune si cand se combina cu sensibilul Taur, gandirea noastra devine practica, impamantata si noi suntem cu picioarele pe pamant si pragmatici. Deci sa folosim aceasta fereastra ca sa ne solidificam planurile, sa ne punem ideile la treaba pe indelete si sa semnam angajamente. Cat timp Mercur este in Taur, noi vom imprumuta in gandire si vorbire din caracteristicile Taurului si vom fi : focusati ; determinati ; realisti ; puternici ; neclintiti ; calmi ; grijulii ; senzuali.

Cu maestrul comunicator Mercur tranzitand semnul de pamant Taur, ne putem astepta sa infloreasca in viata noastra declaratiile senzuale si poetice.

Care sunt atentionarile acestui tranzit?

Putem fi cam incapatanati, tinand cu dintii la punctul nostru de vedere in toate aspectele pe care le gandim. Asta poate insemna sa nu vedem si alt punct de vedere pentru ca suntem prinsi in propria poveste si nu putem gandi in afara ei.

Lui Mercur in Taur ii place sa isi ia timp destul la dispozitie ca sa ia decizii dar este cam inflexibil cand vine vorba sa se decida sau razgandeasca.

Sa fim constienti ca putem fi prinsi in confruntari si sa nu fim in stare sa observam ca exista ajutor de a iesi din ele chiar la o intindere de mana. Vedem doar ce vedem noi (Taurul fara privire periferica) si suntem prea mandri sa cedam, sa rugam, sa fim flexibili.

Mercur nu va fi mult in Taur, e un tranzit de doar 16 zile, deci sa luam tot ce putem mai bun din acesta.

Ce este bun?

Sa ne asteptam la mult flirt, multa energie sexuala gandita si exprimata verbal sau in scris, cuvinte sexy care ne umplu inimile cu semnificatia lor romantica. Ne putem astepta sa primim afectiune si pupici de la mult mai multe optiuni decat credeam.

Totodata, alt beneficiu este acela ca Taurul cel practic si determinat devine energizat de Mercur si ne ajuta sa ne transformam ideile in planuri reale. Valori concrete si perspective practice vor capata semnificatii mai mari sub acest tranzit.

Nu ramanem doar in imaginatii si gandiri nerealiste, ci primim cadoul stabilitatii. Suntem acum in stare sa ne luam timp pe indelete, sa ne planificam calea si sa cream fundatii solide din care sa beneficiem pe viitor. Asa ne ajuta Taurul ca gazda a lui Mercur pana pe 13 iunie.

Iata cum este influentata fiecare zodie de energia lui Mercur retrograd si direct in Taur 2022:

Mercur in Taur 2022 – BERBEC

Pentru tine, draga Berbec, Mercur in Taur este ca si cum ai contabilul tau personal pe apelare rapida. Ai un nas si fler aparte acum pentru a te descurca cu desteptaciune cu banii cash. Tu esti o zodie generoasa dar exista si conceptul de prea generos. Un buget trebuie acum reevaluat si este perioada propice sa faci asa ceva. Poate chiar iti vei folosi talentele si mainile ca sa produci lucruri din care sa ma castigi niste banuti bineveniti.

Soarele in conjunctie cu Mercur retrograd in Gemeni. Cele patru faze ale lui Mercur!

Horoscop eveniment: MARTE in BERBEC 2022. Gata cu scuzele! Unde aduce Marte DINAMITA in viata ta, in functie de zodie?

Ce planete iti influenteaza VIATA. Care sunt si ce rol au planetele exterioare

Mercur in Taur 2022 TAUR

Mercur in semnul tau ar putea resuscita o situatie care a fost valabila cand a fost ultima data Mercur in semnul tau. Probabil ca atunci a fost un start fals insa acum este momentul adevarat. Vei fi mai pripit in gandirea ta dar esti si mult mai convingator acum cu oamenii. Si nu este o slabiciune sa dureze mai mult pana cand te decizi despre orice.

Soarele in conjunctie cu Mercur retrograd in Gemeni. Cele patru faze ale lui Mercur!

Horoscop eveniment: MARTE in BERBEC 2022. Gata cu scuzele! Unde aduce Marte DINAMITA in viata ta, in functie de zodie?

Ce planete iti influenteaza VIATA. Care sunt si ce rol au planetele exterioare

Mercur in Taur 2022 GEMENI

Care iti sunt gandurile romantice si pline de poezie, Geamanule ? Mercur in Taur iti activeaza partea romantica din tine, deci foloseste-o din belsug ori de cate ori ai nevoie. Totodata esti mult mai inclinat sa te razgandesti destul de desi si sa gandesti lucruri cam abstracte. Ai putea avea si idei cam infricosatoare, de asemenea.

Soarele in conjunctie cu Mercur retrograd in Gemeni. Cele patru faze ale lui Mercur!

Horoscop eveniment: MARTE in BERBEC 2022. Gata cu scuzele! Unde aduce Marte DINAMITA in viata ta, in functie de zodie?

Ce planete iti influenteaza VIATA. Care sunt si ce rol au planetele exterioare

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 22/05/2022