Eclipsele din 2024. Ne pregătim de schimbarea Axei Destinului. Cum ne va fi cu noua axa Pești-Fecioară - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Eclipsele din 2024. Ne pregătim de schimbarea Axei Destinului. Cum ne va fi cu noua axa Pești-Fecioară

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Eclipsele din 2024. Ne pregătim de schimbarea Axei Destinului. Cum ne va fi cu noua axa Pești-Fecioară
Eclipsele din 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Anul 2024 aduce patru eclipse, dintre care trei cad pe axa Berbec-Balanță și una pe axa Pești-Fecioară. Eclipsa Lunară în Pești din 17 septembrie face parte dintr-un ciclu separat de eclipse care ne va oferi o anticipare a lucrurilor care vor veni în 2025. Celelalte trei eclipse fac parte din ciclul Berbec-Balanță prin care trecem în prezent. Aceste eclipse sunt toate legate de relațiile noastre și de dinamica dintre a dărui și a primi.

Berbecul are o energie independentă, în timp ce Balanța reprezintă o energie de parteneriat. Aceste forțe vor fi un subiect pentru noi, declanșând unde avem nevoie de mai multă autonomie și unde avem nevoie de mai multă uniune în viețile noastre. Ca regulă generală, eclipsele lunare sunt puncte de eliberare și sfârșituri, în timp ce eclipsele solare sunt puncte de noi începuturi. Pe baza acestui fapt, s-ar putea spune că sub eclipsele lunare ne eliberăm de gânduri și credințe depășite legate de relațiile noastre și dinamica relațională, iar sub eclipsele solare primim cu bucurie relații noi și dinamici noi în viața noastră.

Tranzite astrologice care îți pot schimba viața în ianuarie 2024. Notează-ți datele în calendar!

Eclipsă de Lună Plină în Balanță: 25 martie

O relație sau situație care a început la eclipsa inelară din 14 octombrie 2023 ar putea să se încheie acum. Cu Venus acum în Pești în conjuncție cu Saturn, ar putea exista o contracție în relații în cazul în care ne-am extins prea mult.

Eclipsă Solară în Berbec: 8 aprilie

Vindecarea „relației cu sinele” devine tema acum, cu această eclipsă fierbinte fiind exact conjunctă cu Chiron în Berbec. Noi uși se vor deschide pentru cei care pot vedea clar modul în care și-au abandonat visurile pentru a menține pe alții fericiți.

Horoscop TAROT lunar ianuarie 2024. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Citeste continuarea: 1 2

Cuvinte cheie:
Data articol: 04/01/2024