Numerologie 2024. Magia unui an de vibrație 8. Ce are anul nou de oferit în funcție de numărul personal - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Numerologie 2024. Magia unui an de vibrație 8. Ce are anul nou de oferit în funcție de numărul personal

Sfatulparintilor » Numerologie » Numerologie 2024. Magia unui an de vibrație 8. Ce are anul nou de oferit în funcție de numărul personal
Numerologie 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Numerologia este o practică spirituală care atribuie sens numerelor. Fiecare cifră și combinații de cifre au o semnificație diferită.

La fel ca astrologia, numerologia are aplicații personale și colective. De exemplu, ziua ta de naștere poate fi redusă la o cifră care se spune că îți indică scopul, numită număr de cale de viață.

Fiecare an are, de asemenea, o cifră. Mai jos, analizăm ce ne rezervă numerologic anul 2024.

Care este numerologia anului 2024?

Colectiv, anul 2024 va fi un an de vibrație „opt”, deoarece cifrele din 2024 adunate se rezumă la 8. În numerologie, numărul opt este condus de planeta Saturn, la fel ca zodia Capricorn. Trăsăturile cheie ale lui Saturn sunt perseverența și ambiția, așa că este de înțeles că cei guvernați de Saturn se găsesc în roluri de conducere. Ei au o natură serioasă și sunt pregătiți pentru provocări (aproape oricare).

Așadar, când te gândești la un an opt, gândește-te la construire, acțiune și creare. Gândește-te să-ți deblochezi puterea personală. Gândește-te să răstorni obstacolele prin voință, și numai prin voință. Gândește-te la perseverență și la bucuria luptei. Acesta este un an în care nu trebuie să visezi, ci să faci magie.

Anul 2024 are pentru noi 5 TEME astrologice MAJORE. Cum ne influențează viața fiecare

Anul 2023 se încheie cu o dată UNICĂ. Ultima asemănătoare a fost în 1923. Semnificția numerologică a datei 31.12.2023

Mesaje de Anul Nou! 100 de felicitari de Anul Nou! Ureaza-le La multi ani celor dragi

Ce semnifică un „an 8” universal în numerologie?

Specialiștii spun că un an opt marchează o schimbare față de căutarea spirituală pe care o implică un an șapte, cum ar fi 2023. Șapte a fost despre introspecție și curiozitate. Opt preia această muncă interioară și o proiectează în exterior.

Un an universal opt poate fi incredibil de împuternicitor pentru că putem accesa toate roadele muncii noastre destul de ușor, dar acest lucru ne cere să trecem rapid de la plutirea în iluminarea spirituală a anului șapte pe care îl părăsim, la acțiunea asertivă și menținerea unui plan bine gândit. Găsește curajul de a renunța la comportamentele pasive. Fă-ți curaj și negociază pentru un salariu mai bun. Universul favorizează pe cei curajoși, dar corecți, așa că amintește-ți că găsirea propriei tale puteri nu înseamnă să îi înjuri pe alții. Stai ferm în hotărârea ta, crede în tine și lucruri minunate se vor manifesta.

Vizualizează numărul opt (sau un semn al infinitului) înainte de a merge la un interviu de angajare sau înainte de a cere o majorare de salariu. Desenează numărul opt pe o bucată de hârtie și pune-l în portofel pentru a-ți crește bogăția sau desenează-l pe tălpile pantofului pentru a umbla cu abundență oriunde mergi”, spune ea.

De ce este considerat un „an 8” un an cu „vibrații înalte”

Cea mai importantă caracteristică a numărului opt constă în forma sa simetrică. Numărul este asociat cu fluxul – fie că este vorba de energie, bogăție materială sau înțelepciune. Acesta este un număr cu vibrații înalte, reprezentând conceptul de infinit.

Având în vedere legătura sa cu productivitatea și puterea, un an opt ar putea fi un an în care te îndrepți către munca excesivă. Dar nu în totalitate. Opt este și despre echilibru. Forma sa simetrică reprezintă o legătură între început și sfârșit și cum nimic nu se încheie cu adevărat.

Un an opt are potențialul de a-ți îndeplini viziunile cu mai mare ușurință și entuziasm. Dar un an opt are și o amintire încorporată să încetinești. De-a lungul acestui an, s-ar putea să te simți pierdut în agitație. Scopul tău va fi să găsești forța interioară care poate acționa atât ca un motor, cât și ca o busolă.

Fă acest lucru și s-ar putea să ajungi la un alt cuvânt cheie asociat cu un an opt: Abundență.

Anul 2024 are pentru noi 5 TEME astrologice MAJORE. Cum ne influențează viața fiecare

Anul 2023 se încheie cu o dată UNICĂ. Ultima asemănătoare a fost în 1923. Semnificția numerologică a datei 31.12.2023

Mesaje de Anul Nou! 100 de felicitari de Anul Nou! Ureaza-le La multi ani celor dragi

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 27/12/2023