Numerologie in Feng Shui. Ce spune numarul unei case despre destinul din acea casa - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Numerologie in Feng Shui. Ce spune numarul unei case despre destinul din acea casa

Sfatulparintilor » Numerologie » Numerologie in Feng Shui. Ce spune numarul unei case despre destinul din acea casa
numarul casei destin - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - rhododendron-999849_1920

Numarul casei destin. Conform principiilor Feng shui, energia fiecarui lucru influenteaza energia persoanei atinse de acel lucru, iar acest lucru este valabil nu doar in ceea ce priveste amplasarile dintr-o locuinta ca sa ai un bun feng shui si deci sanatate, armonie, prosperitate si lipsa de probleme, conflicte, boli, certuri, dar este valabil si in ceea ce priveste numerele ce influenteaza locuinta respectiva.

Primul numar cu efect asupra destinului locuitorilor acelei case sau apartament este numarul casei sau apartamentului.

Numerele sunt si ele impartite in Yin sau Yang. Asa cum exista numere pare si impare, la fel exista numere Yin si numere Yang. In feng shui, numerele Yin sunt numerele pare.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cele mai fericite si prietenoase numere sunt numerele impare. Dar trebuie sa existe ambele categorii in cantitati egale ca sa se mentina un echilibru intre cele doua principii. In orice data de nastere si numar de locuinta, exista elemente si de yin si de yang. O casa, de exemplu, nu este definita doar de cifra sau numarul de pe poarta. Ea este influentata si de energia altor numere ce o definesc, cum ar fi codul postal sau numarul blocului. Dar cea mai puternica influenta este data de numarul concret al sau.

Citeste si: Numerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai bine

In Asia si in stiinta feng shui exista propriile principii de numerologie care sunt pe alocuri diferite de traditia numerologiei din Vest.

Astfel, in lumea orientala de unde stim intelepciunea feng shui si a zodiacului chinezesc, fiecare numar inseamna ceva in functie de omonimul cuvantului respectiv. De exemplu, numarul 1 atunci cand este rostit suna precum “castig, onoare” deci este considerat benefic, in timp de numarul 4 suna precum “final” si este considerat mai putin benefic, ghinionist.

Iata mai jos care este omonimul numerelor de la 1 la 9 :

 • Unu (1) este pronuntat precum “castig, onoare”.
 • Doi (2) – precum “usor”;
 • Trei (3) – precum “crestere”;
 • Patru (4) – precum “greu”;
 • Cinci (5) – precum “nimic”;
 • Sase (6) – precum “bogatie”;
 • Sapte (7) – precum “siguranta”;
 • Opt (8) – precum “prosperitate”;
 • Noua (9) – precum “longevitate”.

Numarul casei destin.

Metoda de interpretare a combinatiei cifrelor in Asia este diferita fata de tehnica din stiinta numerologiei traditionale din Vest. In numerologia ce ne este si noua cunoscuta, se aduna toate cifrele unui numar compus pana se ajunge la o singura cifra iar in Asia se priveste fiecare cifra dintr-un numar in parte si se considera ca ea isi aduce propria influenta.

De exemplu, numarul 58 este “nimic” de la 5 si “prosperitate” de la 8, deci “fara bani”.

Numarul 68 este “bogatie” de la 6 si “prosperitate” de la 8, deci multi bani.

Numarul 18 este “castig” de la 1 si “prosperitate” de la 8, deci semnifica un loc unde se castiga bani.

Foarte interesant, numarul 4 in unele situatii si combinatii nu este interpretat ca un numar ghinionist in schimb aduce noroc bun in special in iubire, sex si educatie.

Combinatia dintre 4 si 8 nu suna precum “greu” si “prosperitate” ci mai degraba precum “multa prosperitate” pentru ca 4 este asociat mai mult cu munca multa si onesta deci grea. Deci numarul 48 este un simbol de bogatie pe care o persoana a dobandit-o urmare a unei munci asidue, sustinute si obositoare.

Te mai poate interesa si: Ce inseamna numarul 1 in numerologie. Tot ce trebuie sa stii despre semnificatia numarului 1

Extinzand semnificatia de baza de la care s-a pornit, iata ce semnifica fiecare numar in parte.

Verifica-ti numarul casei, al apartamentului pentru a vedea ce influenta feng shui iti aduce acesta asupra vietii tale in acel loc.

Daca ai un numar compus, de exemplu locuiesti pe strada Zorelelor nr 27, verifica ce scrie la numarul 2 si separat la numarul 7, retine ca ambele numere isi aduc aportul in experientele din aceasta casa, dar aduna-le si conform metodei cunoscute din numerologie, 2+7 = 9, apoi citeste si la numarul 9.

Numarul casei destin.

Cum totul este dat de suma elementelor ce ne influenteaza si nu exista numai o singura interpretare, la fel si in aceste cazuri, citim la toate numerele ce ne influenteaza destinul din casa in care stam.

 • 1 – un simbol al independentei si castigului
 • 2 – un simbol al diplomatiei, tactului si relatiilor romantice
 • 3 – un simbol al creativitatii si al unei vieti fericite
 • 4 – un simbol al unei evolutii lente, al obstacolelor ce se pot depasi dar si al unui progres incet dar sigur.
 • 5 – un simbol de schimbare, diversitate, inclusiv calatorie
 • 6 – un simbol de responsabilitati acasa si in familie
 • 7 – un simbol de spiritualiate, intelepciune si stiinta
 • 8 – un simbol de bani, prosperitate.
 • 9 – un simbol al iubirii

Asadar, cand vrei sa te muti intr-un apartament sau casa acum poti face o evaluare, un pronostic pentru familie dupa numerele continute.

Sa presupunem ca numarul este 267, asta inseamna ca viata in aceasta casa va fi plina de iubire (2), membrii familiei vor fi oameni responsabili (6), vor fi mai intelepti si dornici sa isi imbunatateasca cunostintele (7).

Foto: Pixabay.com

Data articol: 20/09/2022