Planete retrograde 2024: Calendarul complet! La ce să te aștepți de la marile planete retrograde! Află cum îți influențează viața - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Planete retrograde 2024: Calendarul complet! La ce să te aștepți de la marile planete retrograde! Află cum îți influențează viața

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Planete retrograde 2024: Calendarul complet! La ce să te aștepți de la marile planete retrograde! Află cum îți influențează viața
Planete retrograde 2024
Credit foto: Depositphotos.com

Acum ai fi putut face orice altceva sau ai fi putut fi pe alt site. Și, totuși, ești aici. Îți mulțumim. Bine ai venit! Cu prietenie, Sfatulparintilor.ro

Conform credinței populare, retrogrările planetelor sunt evenimente astrologice care pot perturba complet viețile noastre – enervante, haotice și în general neliniștite. Retrogradările din 2024 nu vor fi atât de rele dacă știi la ce să te aștepți, deoarece mersul apparent invers al planetelor este de fapt o parte foarte regulată a rutinelor acestora.

Din perspectivă astrologică, retrogradarea unei planete este definită ca o încetinire temporară și mișcare înapoi prin zodiac. Totuși, toate acestea sunt doar iluzii optice. Planetele nu își schimbă cu adevărat direcția orbitei lor aleatoriu. Așadar, lucrurile simbolizate de acele planete pot experimenta întârzieri, confuzii sau scrutări în acele momente. De exemplu, deoarece Mercur guvernează timpul și comunicarea, este de așteptat ca atunci când merge retrograd, să existe mai multe oportunități pentru neînțelegeri și conexiuni ratate.

Dar noul an al 2024 începe cu un start cosmic pozitiv, cu retrogradarea lui Mercur încheindu-se pe 1 ianuarie, marcând o perioadă glorios de lipsită de planete retrograde care coincide cu vibrațiile Anului Nou. Deoarece fiecare planetă se mișcă înainte cu o viteză amețitoare, ar trebui să ne așteptăm să ne simțim mai eliberați să acționăm în conformitate cu intențiile noastre în următoarele luni. Abia în aprilie vor începe retrogradările majore ale anului 2024. De atunci, una nouă va începe în mijlocul fiecărei alte lună. Doar romantica Venus nu va intra în retrogradare în 2024, așa că relațiile noastre și valorile noastre pot continua să se dezvolte fără întreruperi.

Iată cum arată calendarul complet planete retrograde 2024!

Mercur retrograd

1 aprilie – 25 aprilie

4 august – 28 august

25 noiembrie – 15 decembrie

În 2024, Mercur va fi retrograd în semne de foc, cu un scurt ocol în semnul Fecioarei. Temele pe care mesagerul cosmic ne va determina să le revizuim includ creativitatea, impulsul, ambiția și nașterea ideilor. Deoarece Mercur se poate mișca incredibil de repede în Berbec, Leu și Săgetător, urcușurile și coborâșurile vor fi extreme. Coborâșurile vor include un sentiment de creativitate și, poate, chiar și libido crescut. Dar urcușurile vor fi incitante și exaltante, cel puțin. Pentru a profita la maximum de Marele Trigon de Foc pe care Mercur îl va forma pe cer, trebuie să explorăm creativitatea noastră, precum și diferite moduri de a ne urmări obiectivele. Retrogradele lui Mercur vor fi, de asemenea, cruciale în a ne învăța cum să folosim cuvintele noastre în relații, deoarece toate cele trei retrograde fac conexiuni astrologice cu Venus și Chiron în Berbec. Per ansamblu, va exista un ton de vindecare subiacent acestor retrograde, așa că căutați un raport autentic în toate acestea.

NUMEROLOGIE luna IANUARIE 2024. Ce schimbări te așteaptă în funcție de NUMĂRUL DESTINULUI!

Cele 5 mesaje despre anul 2024 de la ingeri. 2024 – anul care schimba tot! Ce energii ne asteapta, oportunitati, provocari, bine sau nu?

Anul 2024 are pentru noi 5 TEME astrologice MAJORE. Cum ne influențează viața fiecare

Pluto retrograd în Vărsător și Capricorn

2 mai – 11 octombrie

Similar cu 2023, retrogradul lui Pluto înseamnă că puterea va schimba mâinile, deoarece Pluto retrogradează din Vărsător în Capricorn pentru ultima dată.

Pluto, planeta puternică, retrogradează timp de aproximativ cinci luni în fiecare an. Cu toate acestea, acest retrograd va fi important pentru că va fi ultima incursiune a lui Pluto în semnul Capricornului timp de aproape 250 de ani. Începând cu 2 mai, Pluto va începe mișcarea retrogradă în Vărsător. La 1 septembrie, se va întoarce în Capricorn, marcând sfârșitul vieților noastre pe aceast[ planetă. În acest timp, cu toții putem îmbrățișă  ușor transformările care stau în așteptare în ultimii cincisprezece ani. Ca grup, suntem pe cale să începem o nouă călătorie psihică și se fac schimbări majore, așa că este important să vă curățați mintea de orice bagaj inutil.

NUMEROLOGIE luna IANUARIE 2024. Ce schimbări te așteaptă în funcție de NUMĂRUL DESTINULUI!

Cele 5 mesaje despre anul 2024 de la ingeri. 2024 – anul care schimba tot! Ce energii ne asteapta, oportunitati, provocari, bine sau nu?

Anul 2024 are pentru noi 5 TEME astrologice MAJORE. Cum ne influențează viața fiecare

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 07/01/2024