Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Dupa doi ani, razboinicul Marte e in Balanta, pana pe 19 noiembrie 2019. Beneficii si atentionari pentru zodii

09 noiembrie 2019, , Vizualizări:
marte in balanta

Marte in Balanta 2019 pentru : Sagetator

Intri in una din cele mai sociabile perioade din an, draga Sagetator. Ai fost inconjurat de oameni de ceva vreme si acesta este doar inceputul. Marte in Balanta este in sectorul tau cu ambitii lumesti si relationare sociala pentru sase saptamani si asta te va face mult mai ambitios si insistent cu altii dar ii face si pe ceilalti sa vina spre tine ca un magnet. Din fericire, Marte e intr-o zodie politicoasa deci si tu vei gasi compromisuri fericite chiar si unde pot fi initial conflicte. Dar este nevoie ca tu sa cooperezi. Este timpul sa mergi activ spre visul tau si sa il faci real !

Horoscopul zilei e aici. Intra sa vezi ce aduc astrele pentru zodia ta!

Marte in Balanta 2019 pentru : Capricorn

Tu abia daca ai nevoie de o energie ca a lui Marte sa iti alimenteze ambitiile deja existente, draga Capricorn, si totusi exact asta se intampla cu Marte in Balanta aflat in varful hartii tale pana pe 19 noiembrie. Te vei cocota activ oriunde este nevoie, vei face orice actiuni ca sa urmaresti un obiectiv provocator, iti vei exersa autoritatea si din ce in ce mai multi oameni se vor uita spre tine sa iti asumi tu raspunderile si ei sa te urmeze. Relatia ta cu o autoritate, sef, parinte, poate fi activata pentru ca responsabilitatile iti cresc si pot aparea oarecari ciocniri. Din fericire, Balanta este pacifista deci vei gasi o cale de dialog.

Horoscopul zilei e aici. Intra sa vezi ce aduc astrele pentru zodia ta!

Marte in Balanta 2019 pentru : Varsator

Cele sase saptamani ale tranzitului Marte in Balanta inseamna pentru tine un timp sa iti desfaci larg aripile, draga Varsator ! Marte in balanta iti trezeste si incita spiritul aventuros si te motiveaza sa experimentezi si sa te duci dincolo de toate aspectele familiare. Energia ta poate fi consumata in afaceri internationale, in scris dizertatii sau in munca la proiecte ample de marketing sau PR pentru afacerea companiei unde lucrezi sau a ta personala. Nu ai mai avut pe Marte in aceasta parte asa de interesanta a hartii tale de doi ani de zile si nu va mai fi decat peste alti doi ani. Profita din plin !

Horoscopul zilei e aici. Intra sa vezi ce aduc astrele pentru zodia ta!

Marte in Balanta 2019 pentru : Pesti

Vei fi implicat adanc in aranjamente si afaceri financiare cu ceilalti timp de sase saptamani pana pe 19 noiembrie, draga Pesti. Marte in Balanta iti energizeaza casa intelegerilor financiare, a imprumutilor, taxelor, bonusurilor si a resurselor comune. Asta inseamna ca acum ai energia sa te ocupi de orice aspect ce iti necesita atentia legata de relatia cu o banca, un sponsor, taxe, angajati, angajatori. Balanta este si despre corectitudine, deci vei putea si sa porti acea discutie daca tu si un partener nu contribuiti egal la zonele comune, fie acasa fie in munca. Este un timp excelent sa iti transformi relatiile si sa restaurezi echilibrul.

Horoscopul zilei e aici. Intra sa vezi ce aduc astrele pentru zodia ta!

Documentare surse : horoscopefriends.co.uk; glamour.com ; tarot.com ; astrobutterfly.com ; lizworth.com

Imagine de Mary Gorobchenko de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax