Mesaj de Pasti pentru zodii de la ARHANGHELUL MIHAIL - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Mesaj de Pasti pentru zodii de la ARHANGHELUL MIHAIL

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Mesaj de Pasti pentru zodii de la ARHANGHELUL MIHAIL
Mesaj de Pasti de la ARHANGHELUL MIHAIL

Iata mesajul frumos si datator de putere pentru fiecare zodie cu ocazia Pastelui ortodox din 24 aprilie 2022 de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata. Ei sunt nelimitati in timp si spatiu ; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama!

Fiecare din noi avem liberul arbitru de a ne alege propriile experiente.

Un Arhanghel nu va interveni pentru noi daca noi nu o cerem. Insa de indata ce i se cere ajutorul, va aparea si ne va calauzi.

Arhanghelul Mihail este foarte puternic, cu rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna “cel ce este asemenea lui Dumnezeu”. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul.

Primeste mesajul special pentru zodia ta si ramai in energia a ceea ce citesti. Mesajele sunt primite prin intermediul formei de transmitere date de cardurile oracol purtatoare de mesaje divine de ghidare si extragerea este facuta anume pentru sarbatorile pascale ortodoxe din 24 aprilie 2022.

Vei simti cu siguranta ce rol are acest mesaj pentru tine in aceasta zi. Sufletul tau iti va fi recunoscator.

Mesaj pentru BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

“Cere altora, inclusiv mie, sa fii ajutat in loc sa incerci sa faci totul de unul singur.”

Atunci cand porti resentiment in inima ta ca duci asupra ta mai mult decat partea care ti se cuvine de munca si efort, nu faci o favoare nimanui, incepand cu tine. Trebuie sa ceri ajutor ca sa te asiguri ca ai timp privat pentru contemplare si odihna. Unul din motivele pentru care eu pot sta asa de linistit este pentru ca stiu adevaratul secret al productivitatii. Ea nu vine din zbatere si efortare, ci dintr-o minte clara si focusata care nu este provocata de indecizii. Vezi tu, a lua decizii este calea cea mai rapida spre succes. Dupa ce te-ai hotarat, restul vine natural. Ca atare, iti cer sa stai in liniste si sa urmezi ghidarea mintii inspirate. Fii deschis spre mesajele ce vin din inima ta. Ele te vor ghida in tacere sa iei cele mai importante decizii, iar restul va veni de la sine.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: nu incerca sa fii un superbarbat sau o superfemeie; da sarcini de facut copiilor tai; cere partenerului tau ajutor; accepta asistenta ce iti este oferita; elibereaza vina sau credinta ca este o slabiciune sa ceri ajutor; fii un membru de echipa, nu actiona solitar.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi calauziti gandurile si actiunile spre echilibru in viata mea.

Fara cruce rosie pe 23 aprilie 2022. De ce NU se ureaza sambata La multi ani de Sfantul Gheorghe?

Horoscop special ZODIA TAUR 2022! Ce aduce NOU senzualul Taur pentru toata lumea?

4 evenimente astrale MAJORE care te influenteaza DACA ai 30 sau 40 de ani!

Mesaj pentru TAUR (20 aprilie – 20 mai)

“Universul iti toarna abundenta peste tine. Fii deschis(a) sa o primesti.”

A cere ajutor este un semn de putere, nu de slabiciune. Tu esti foarte puternic(a) si eu sunt aici sa iti sustin puterea in crestere. Este corect pentru tine sa primesti acest ajutor, pentru ca functionam ca o echipa daca permiti acest lucru. Ti-am auzit rugaciunile, ingrijorarile si afirmatiile. Turnam peste tine prosperitate din cornul abundentei, deci asteapta-te la cadouri si ocazii neprevazute. Noteaza-ti noile idei, sentimente si viziuni. Ghidarea iti va da directii clare cu privire la actiunile de urmat avand alaturi asistenta mea. Este insa foarte important sa te deschizi si sa accepti aceasta prosperitate, fara vinovatie si fara conceptii limitative. Impreuna suntem de neoprit!

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: fii deschis pentru a primi; o noua portie de bani vine spre tine; nu ai nimic pentru care sa te ingrijorezi; o noua afacere va avea succes financiar; vizualizeaza si afirma abundenta; abundenta vine la tine sub multe forme, inclusiv timp in plus, sustinere si idei.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru toate formele de prosperitate cu care ma inconjurati si pe care le primesc cu inima larg deschisa si recunostinta.

Fara cruce rosie pe 23 aprilie 2022. De ce NU se ureaza sambata La multi ani de Sfantul Gheorghe?

Horoscop special ZODIA TAUR 2022! Ce aduce NOU senzualul Taur pentru toata lumea?

4 evenimente astrale MAJORE care te influenteaza DACA ai 30 sau 40 de ani!

Mesaj pentru GEMENI (21 mai – 20 iunie)

“Abia esti la un inceput, deci ai rabdare cu tine si cu intregul proces in care te afli si nu renunta.”

In multe feluri, si tu esti ca o boboc de floare ce se deschide si este pregatit sa creasca. Nu incerca sa grabesti acest proces pentru ca este parte din calea minunata a vietii. Bucura-te sa inveti noi cunostinte si sa capeti noi abilitati. Ia-ti timpul necesar ca sa culegi noi idei. Ingrijeste-ti cu iubire corpul cu mult aer proaspat, apa proaspata si mancare sanatoasa si soare ori de cate ori ai ocazia. In curand, vei primi semnalul foarte clar ca este timpul sa iti pui in actiune tot ce ai invatat. Petrece timp cat mai mult in medii curate, printre flori sau munceste ori foloseste-te de esentele florale Bach sau de uleiuri esentiale pure pentru a-ti sustine procesul de crestere.

Diverse semnificatii ale acestui mesaj: incetineste ritmul; ai rabdare; implica-te in ingrijirea plantelor; foloseste aromaterapia si/sau esentele florale pentru echilibrul emotional si fizic; mentine-ti credinta vie.

Rugaciune: Arhanghele Mihail si dragi ingeri, va multumesc pentru ca imi sustineti procesul de inflorire si crestere pas cu pas. Va multumesc ca imi dati semnale de a-mi regla ritmul propriu de a trai cu cel natural al vietii. 

Fara cruce rosie pe 23 aprilie 2022. De ce NU se ureaza sambata La multi ani de Sfantul Gheorghe?

Horoscop special ZODIA TAUR 2022! Ce aduce NOU senzualul Taur pentru toata lumea?

4 evenimente astrale MAJORE care te influenteaza DACA ai 30 sau 40 de ani!

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Data articol: 21/04/2022