Shop
Ultimele 100 de articole

NOU! Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 14 septembrie 2021

13 septembrie 2021, , Vizualizări:
vibratia zilei 14 septembrie

Sufletul vostru se manifestă cu entuziasm, cu pasiune, iar mulți dintre cei care citiți aceste mesaje vă întrebați care este Misiunea/ Menirea voastră, vă întrebați de unde vine pasiunea și entuziasmul pe care îl simțiți atunci când faceți un anumit lucru care vă place/ la care sunteți talentați. Noile energii scalda planeta, ne introduc în noile dimensiuni și ni se transmit informații noi pentru a naviga in calatoria noii vieți. Iata raspunsuri de la Alicia Power, lucrator de lumina si mesager din taramurile superioare, in traducerea Mihaelei Dan.

Citeste AICI mesajele zilelor anterioare, de actualitate oricand!

Iata mesajul zilei pentru claritatea ta de la Alicia Power

Sufletul tău are un motiv foarte clar pentru care a venit pe Pământ. Pe de altă parte, omul care ești tu a trecut printr-o mulțime de experiențe, a învățat ce înseamnă să trăiești pe Pământ și și-a făcut propriile alegeri legate de ceea ce vrea să facă, pe ce anume se concentrează în această viață. Iar la un moment dat, voi, cei care citiți aceste mesaje, probabil ca ați constatat sau veți constata că simțiți în voi un dor, că tânjiți după ceva și nu știți foarte clar după ce. Acesta este sufletul vostru, care își dorește să vă amintiți cine sunteți cu adevărat și de ce ați venit pe Pământ. Dacă ați urmat acel dor, acel impuls al inimii voastre, v-ați trezit din punct de vedere spiritual și ați început să vă amințiți că sunteți un suflet, că sunteți mult mai mult decât un simplu om cu o viață limitată. Și din acel moment, prin tot ce faceți, în fiecare clipă, aveți oportunitatea să vă amintiți mai mult din cine sunteti cu adevărat și din Misiunea voastră, să vă lăsați călăuziți de Sinele vostru Superior și să vă urmați Menirea. Aceasta este Călătoria pe care omul care sunteți voi o face în această viață.

Sufletul vostru se manifestă cu entuziasm, cu pasiune, iar mulți dintre cei care citiți aceste mesaje vă întrebați care este Misiunea/ Menirea voastră, vă întrebați de unde vine pasiunea și entuziasmul pe care îl simțiți atunci când faceți un anumit lucru care vă place/ la care sunteți talentați. Spre exemplu, unii aveți o pasiune pentru muzică, alții aveți o pasiune pentru a preda, alții pentru medicină, etc. Personalitatea voastră, calitățile voastre, talentele/ abilitățile voastre native au legatură cu Misiunea voastră. Și de la un moment încolo veți simți cum sufletul vostru insistă, vă „împinge” să faceți pasul în față, „face presiuni” asupra omului care sunteți – iar motivul pentru care face asta este că a venit timpul să vă îndepliniți Misiunea, să vă arătați Lumina. Sufletul tău a venit pe Pământ cu o pasiune uriașă, dornic să facă ce și-a propus, însa tu, omul, poți alege să nu-ți urmezi pornirile sufletului, în ciuda tuturor semnelor pe care ți le dă acesta. (Alicia Power)

Omenirea traverseaza vremuri fara precedent. Suntem in plin proces de schimbare prin care ne desprindem de o lume asa cum o stiam dintotdeauna si sub ochii nostri se cladeste o lume noua in care functionarea noastra va fi din spatiul si energia inimii si mai putin a mentalului. Daca traiesti in aceste vremuri pe Terra, inseamna ca sufletul tau a ales sa participe la acest unic fenomen prin care vibratia planetei creste si automat totul se transforma – actiuni, comportamente, tipare, ganduri, emotii. Toate trebuie sa fie de o vibratie mai inalta, compatibila cu cea a codurilor de lumina ce scalda Pamantul de cel putin 2 ani incoace. De ce multi am trait si traim crize existentiale profunde pe plan personal, profesional, de relatii, de identitate? De ce multi ne simtim rataciti, fara directie, in timp ce altii parcurg drumul cu usurinta?

Sursa : https://www.facebook.com/dan.mihaela.503

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.