Horoscop lunar MAI 2024. Aglomerație de planete în zodia Taur. Cine are noroc la bani, cine are noroc in dragoste în luna mai - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop lunar MAI 2024. Aglomerație de planete în zodia Taur. Cine are noroc la bani, cine are noroc in dragoste în luna mai

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop lunar MAI 2024. Aglomerație de planete în zodia Taur. Cine are noroc la bani, cine are noroc in dragoste în luna mai
Horoscop lunar MAI 2024 - sfatulparintilor.ro - pixabaycom - ciel-4430226
Credit foto: Imagine de Abderrahmane El hammioui de la Pixabay

După perioada recentă a eclipselor și Mercur retrograde, horoscopurile pentru luna mai aduc o doză binevenită de pozitivitate în peisajul astrologic. Veți experimenta o senzație de stabilitate și ancorare pe măsură ce Soarele trece prin semnul de pământ Taur, permițându-vă să simțiți o conexiune profundă și mulțumire.

În anumite zile ale acestei luni, va exista o concentrație remarcabilă de corpuri planetare în semnul Taurului. Pe tot parcursul lunii, se va pune accent pe teme precum bani, siguranță, dragoste, frumusețe și posesiuni materiale.

Datorită influenței celui mai relaxat semn din zodiac, pregătiți-vă pentru o lună incredibil de norocoasă, conform astrologiei, însoțită de o multitudine de mișcări planetare palpitante:

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Dragă, prima jumătate a lunii mai este despre bani. Te vei simți mai ancorat decât de obicei. Apar noi modalități de a face bani și de a construi stabilitate. Aici, vei primi binecuvântările mari ale lui Jupiter cazimi, așa că mulțumește-ți norocului.

La sfârșitul lunii, mintea ta a fi plină de idei noi și de curiozitate. Poți vrea să călătorești sau să încerci un curs nou. Vrei să flirt și să te implici în conversații stimulatoare.

Pe măsură ce se încheie mai, începe următorul tău capitol: ai putea obține recunoaștere, să înveți o abilitate nouă și să ai idei grozave. Pentru a evita epuizarea într-un an aglomerat, programează odihnă.

Săptămâna Mare: Semnificaţii, tradiţii şi superstiţii pentru Săptămâna Patimilor

3 cupluri zodiacale care vor sfârși într-o relatie toxică (dacă nu sunt atente)

4 zodii care s-au prefăcut că sunt „bine” în aprilie. Depășesc momentele dificile?

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Fiind personajul principal al lui mai, ar trebui să ai încredere în tine în această lună. Vei vorbi și te vei exprima diferit. Reimaginează-te: schimbă-ți coafura și stilul și lasă-ți adevărata ființă să strălucească. Aceste domenii îți vor aduce noroc cosmic, astfel că schimbarea ta va fi evidentă. Vei fi bine primit și încrezător în această lună.

La sfârșitul lunii, vei prioritiza lucrurile materiale. Latura ta natural realistă se îngrijorează de bani și de siguranță. Pe măsură ce revezi ceva care nu îți folosește, s-ar putea să simți intensitatea. Posibilele teme includ investițiile, finanțele comune, moștenirea, dinamica puterii, sexul și ciclurile de moarte și renaștere.

Sfârșitul lunii marchează începutul noului tău era, care promite succes financiar și un focus pe alimentație și nutriție.

Săptămâna Mare: Semnificaţii, tradiţii şi superstiţii pentru Săptămâna Patimilor

3 cupluri zodiacale care vor sfârși într-o relatie toxică (dacă nu sunt atente)

4 zodii care s-au prefăcut că sunt „bine” în aprilie. Depășesc momentele dificile?

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 28/04/2024