Shop
Ultimele 100 de articole

Alege o holograma si afla mesajul sufletului tau pentru 2019

17 ianuarie 2019, , Vizualizări:
alege o holograma - Janosh-Symbol-Boardv2-800x445

5. Perseverenta

Ai inceput un proces si cu cat il continui mai mult, cu atat ti se pare mai dificil. Nu te-ai fi asteptat sa te coste atat de mult timp si atat de multa energie. In acelasi timp, zeci de alte ganduri si idei iti trec prin minte si te distrag de la telul tau. Oare fac bine? Ar trebui sa fac asta? E vreo alta cale? Pot sa fac asta?

Cand incepi un process, la un moment dat vei ajunge din nou in acest punct. Dar este important sa continui. Nu te lasa prada indoielii. Continua. Accepta rezistenta pe care o simti. Face parte din procesul de schimbare. Dar nu-ti permite sa te indepartezi de la drum sau sa renunti. Respinge scuzele pe care ti le gasesti si persevereaza.

Frecventa Perseverentei iti trimite mesajul ca ai puterea sa continui pentru a depasi fazele dificile si pentru a ignora tentatiile.

Mantra: Stiu ce vreau si voi reusi!

 

 

 

6. Autenticitate

Esti in proces de schimbare si autenticitatea este solutia. Esti provocat sa intri in contact cu ceea ce esti cu adevarat. Este un proces dificil pentru ca energia dualitatii si concurentei ne tine concentrati pe altii.

De data aceasta este important sa faci ce vrei tu sa faci nu ce hotarasc altii. Autenticitatea inseamna ca tu  esti unic. Nu incerca sa fii ceva ce nu esti. Ia puterea, propriul adevar, si nu mai astepta aprobarea celorlalti pentru a face ce simti ca trebuie sa faci.

Frecventa Autenticitatii iti trasmite mesajul ca este timpul sa crezi in tine si sa renunti la tendinta de a-i copia pe altii.

Mantra: Sunt o fiinta speciala si unica!

 

 

 

7. Sensibilitate

Atingi nivele ale constientizarii care depasesc limitele intelectului. Iti creste sensibilitatea de la stimulii exteriori: energie, simboluri, instructiuni, inspiratie, emotia altora. Simti cum ti se imbunatatesc simturile. Vezi lucrurile mai clar. Dar cu aceasta sensibilitate vine si o mare responsabilitate. Pregateste-te pentru incidente si anticipeaza fortele oponente.

Intelege ca este important sa-ti arati sensibilitatea, nu sa ti-o ascunzi. Nimeni nu are nimic de castigat daca taci, cand intuitia iti spune sa tacerea nu este solutia. Indrazneste sa fii tu insuti, arata-ti vulnerabilitatile, fii cinstit cu sentimentele tale. Alti pot avea de castigat din exemplul tau. Cand totul vine din inima, n-ai cum sa-i ranesti pe ceilalti.

Frecventa Sensibilitatii iti transmite mesajul ca vei primi si mai multe mesaje. Fii deschis pentru ele.

Mantra: Am incredere in intuitia mea si in mesajele pe care le primesc.

 

 

8. Chemarea

 

Simti ca ceva se schimba in interiorul tau si ca singurul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa actionezi. Cele mai profunde dorinte ale tale ies la iveala, sunt puternice si nu mai poti astepta. Fricile, indoielile si nesiguranta vor disparea.

Parca te-ai trezit dintr-un somn greu, parca cineva te forteaza sa faci ceea ce trebuie. Este important sa iei aceste mesaje in serios pentru ca ele iti amintesc de misiunea ta pe acest pament. Lucruri marunte, o conversatie, o melodie, ceva ce primesti din mediul tau trezeste spiritul. Fii atent la acest moment si fa ce trebuie sa faci.

Cartea Chemarii iti spune ca sufletul tau tipa sa actionezi. Nu mai amana nimic pentru ca asta este ceea ce astepti. Intra in contact cu misunea ta divina.

Mantra: Fac imediat lucrurile care imi dau energie!

 

 

 

Sursa: mysticalraven.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu