Shop
Ultimele 100 de articole

10 obiceiuri care te vor face o persoana mai calma

04 noiembrie 2018, , Vizualizări:
persoana mai calma

 

  1. Se asteapta ca lucrurile sa mearga prost

Natura lor imperturbabila deriva din intelegerea profunda a faptului ca viata poate fi imprevizibila. Nu se asteapta ca lucrurile sa mearga conform planului si sunt pregatiti sa isi ajusteze actiunile in functie de obstacolele pe care le intalnesc. Ceea ce inseamna ca este important sa ai un plan, insa trebuie sa fii pregatit in orice moment sa-l schimbi.

 

 

  1. Se conecteaza in mod autentic si constient cu lumea din jur

Persoanele calme se implica, intr-un anumit moment al zilei, intr-o activitate care nu are legatura cu succesul, banii sau sa-i ajute sa treaca timpul mai usor. Stabilirea unui schimb de replici, zambete cu un strain, o convorbire cu parintii, intotdeauna va merita sa creezi o conexiune cu cineva. In bucatarie, in gradina, intr-o activitate de creatie, undeva, trebuie sa existe pasiune si dragoste. Aminteste-ti ceea ce conteaza pentru tine si onoreaza acel lucru zi de zi.

 

 

  1. Isi accepta locul lor micut in lume

Marea lor multumire de sine izvoraste din cunoasterea locului lor micut din univers. Raman constienti de lumea din jurul lor, iar asta previne autoabsorbtia. Isi accepta rolul si responsabilitatile in mod serios, insa nu exagereaza. Nu cara pe umeri responsabilitatea intregii lumi. In afara meditatiei si a serviciilor pentru altii (prin munca, voluntariat, ingrijirea altora) mai exista o modalitate de a obtine aceasta perspectiva sanatoasa asupra vietii. Este vorba despre autocompasiune, recunostinta si flexibilitate.

 

 

Sursa: mindbodygreen.com                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu