Repository Sfatul, Author at Sfatulparintilor.ro - Pagina 130 din 150
Ultimele
de 14 ani pentru voi

Repository Sfatul

Pizza de casa cu blat pufos

Ingrediente pentru aluat:

faina alba: 300 g

margarina: 30 g

drojdie: 200 g

07 februarie 2011

Snitele crocante de pui

Ingrediente:

4 bucati (jumatati) piept de pui,

1 ceasca faina,

2 oua,

2 cesti pesmet,

sare,

condimente pui,

07 februarie 2011

Rosii umplute cu piept de curcan si orez

 Ingrediente: 6-7 rosii mai mari, 500 g piept de curcan, 2 cepe, 2 morcovi,  1 ardei, 1 lingura bulion, 1 ceasca orez.

06 februarie 2011

Ardei umpluti cu legume si carne de curcan

Ingrediente: ardei, ceapa, morcov, telina, carne de curcan (pulpa), orez, smantana, un ou, ulei, cimbru, piper, sare, bors de casa.

05 februarie 2011

Mini-snitele de curcan

Ingrediente: Piept de curcan, sare, faina, oua, piper.

Mod de preparare: Se ia un piept de curcan se spala, se sterge cu un servetel de bucararie, se bate carnea, se proportioneaza carnea in bucari mai mici,

05 februarie 2011

Mancare de mazare cu piept de curcan

Ingrediente:

2 borcane de mazare , 450 g piept de curcan dezosat și fara piele, 2 ceape , 2 ardei grasi, roșii, 1 conserva mare de roșii tocate, 1 lingura pasta de tomate, 1 lingurita mica de chimen,

05 februarie 2011

Sa fii casnica.

Azi mi-a venit in minte o intamplare de la serviciu, de pe vremea cand nici nu-mi imaginam ca un eventual concediu de maternitate ar putea poposi in viata mea. Intr-un decembrie, am fost invitate (colegele mele si cu mine) la un mare eveniment

05 februarie 2011

Tocanita din piept de curcan

Ingrediente:

1 piept de curcan
2 cani de vin alb sec/demisec
3-4 cartofi potriviti

1-2 morcovi

cateva cepe micute
condimente
ulei de masline

marar

04 februarie 2011

Pate savuros din ficat de curcan

Ingrediente :

– 500 g ficat de pui sau de curcan
– 500 ml lapte
– 100 g unt

04 februarie 2011

Curcan fript cu portocale

Ingrediente:

500 gr piept de curcan, fara piele si os; 1 lingura ulei; 4 cepe verzi, tocate; sare si piper negru; 4 linguri branza proaspata.

04 februarie 2011

Cum sa ai mai multa energie la inceput de primavara

  La finalul sezonului rece, rezerva de energie a organismului se apropie de sfarsit. Lunile februarie si martie sunt cosmar pentru foarte multe persoane: ten palid, oboseala cronica, nervozitate. Poti face fata acestei stari neplacute prin cateva metode prin care

04 februarie 2011

Cum sa-ti imbunatatesti capacitatea de concentrare

Obosesti foarte repede si nu mai dai acelasi randament la serviciu ca de obicei? Odata cu trecerea timpului functiile creierului nu mai lucreaza la nivelul maxim, iar pe langa aceasta mai intervine si procesul natural al uitarii. Capacitatea de concentrare

04 februarie 2011

Fructe si legume modificate genetic- invata sa NU le cumperi!!!

   Trebuie sa recunosc ca, de cand cu bebe prin casa, am invatat sa fiu mult mai atenta la ceea ce cumpar, incercand pe cat posibil sa-i ofer un stil de viata sanatos. Ceea ce este si mai bine e

04 februarie 2011

Budinca cu piept de curcan

Ingrediente:

200 g paste
1/2 piept de curcan
150 g branza Almette
1 ceapa
3 catei usturoi
1 rosie
sare si piper
oregano
2 oua

03 februarie 2011

Supa de curcan

Ingrediente:

un spate de curcan

1 morcov

1 radacina de patrunjel

1 telina

2 cepe

03 februarie 2011

Spanac cu piept de curcan

Ingrediente:

 1 buc piept curcan, 500 g spanac, 200 g suc de rosii, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 1 lingura de faina,  ½ lamaie, sare

03 februarie 2011

Piept de curcan umplut cu mozzarella si legume

Va propun acum o alta alternativa la clasicul snitel sau friptura de piept de pui sau curcan, la care am ajuns pornind chiar de la 2 bucati de piept de curcan pregatite pentru snitele.

02 februarie 2011

Masajul cu ciocolata, un desert cosmetic pentru trupul tau

  Un masaj cu ciocolata poate fi o terapie excelenta pentru a te relaxa. Un adevarat deliciu in arta culinara, ciocolata detine proprietati benefice si in ceea ce priveste sanatatea organismului: intareste moralul, contine antioxidanti importanti pentru intarirea sistemului imunitar,

02 februarie 2011

Motive surprinzatoare pentru care te simti mereu obosit

  Esti obosit tot timpul, indiferent de cat de mult te-ai odihni si oricat de tarziu te-ai trezi?  Oboseala pe care o simti poate avea cauze la nici nu te-ai gandit, total independente de orele de odihna pe care le

02 februarie 2011

Pilaf cu inimi si pipote de curcan

Ingrediente:
600 gr. inimi si pipote de curcan
2 cani orez
o ceapa
un morcov
un ardei

02 februarie 2011