Shop
Ultimele 100 de articole

Reguli de bun simt pe care orice copil trebuie sa le ştie

16 iulie 2017, , Vizualizări: ...
bune maniere copii
In societatea in care traim, bunul simt este o notiune extrem de relativa. Deseori, bunul simt şi manierele sunt confundate cu naivitatea, prin urmare multi ajung la concluzia ca este bine sa se ghideze dupa alte valori decat cele ale educatiei clasice.
Pentru reguli de bun simt, fiecare parinte işi invata copilul in functie de principiile pe care le considera importante atat in societate, cat şi in viata de zi cu zi. Acestea se invata inca de la varste fragede, din momentul in care copilul incepe sa vorbeasca. Cel mai eficient mod de a insufla aceste reguli copilului este adoptarea traditiei de a lua masa in familie. Dincolo de invatarea manierelor, asta poate fi cea mai frumoasa modalitate de a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi şi de a construi o legatura mai puternica.
Indiferent de convingerile pe care le au parintii şi ceilalti membrii ai familiei, exista cateva reguli de bun simt foarte importante pentru dezvoltarea unui copil:
Bunul simt inseamna sa ii tratezi cu respect şi blandete pe cei din jur
Nu trebuie sa aştepti momentul in care copilul merge la şcoala pentru a-i explica ce presupune respectul fata de cei din jur. Multi parinti considera ca şi-au caştigat respectul fata de copii pentru ca aceştia nu raspund in fata lor.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu