Shop
Ultimele 100 de articole

Zodia Taur. Totul despre barbatul Taur. Totul despre femeia Taur

18 aprilie 2021, , Vizualizări:
Zodia Taur

Cariera si bani zodia Taur

La acest capitol, Taurii vor straluci. Iubesc banii si vor munci asiduu ca sa-i aiba. Insa sunt firi muncitoare si pozitive, se vor concentra pe fiecare sarcina in parte, astfel incat sa vina si rezultatele. Le place stabilitatea, de aceea vor cauta slujbe cu multa rutina, dar care sa le aduca satisfactii financiare substantiale. Nu de alta, dar sunt iubitori de lux. Taurii sunt firi organizate, isi vor plati intotdeauna la timp facturile, datoriile. Li se potrivesc meserii in domeniul agriculturii, banci, arte sau gastronomie.

Barbatul Taur

Daca esti in cautarea unui barbat frumos, generos, puternic si loial, atunci ar trebui sa cauti un Taur. Este rabdator, romantic, cinstit. Nu ii plac artificiile, apreciaza discutiile deschise si complimentele sincere.

Cum sa intelegi Barbatul Taur

Barbatul Taur are nevoie de timp pentru a construi o relatie bazata pe respect si pe incredere. Daca te invita acasa ca sa-ti gateasca este un semn bun, inseamna ca te place si se simte bine in compania ta. Pentru Taur sexul este o continuare fireasca a unei relatii bazate pe emotii si incredere. Nu te va forta niciodata sa faci ceva ce nu iti place. Nu va ierta niciodata tradarea.

Femeia Taur

Daca vrei sa seduci o femeie din zodia Taur ar nevoie de toate trucurile romantice pe care le stii. Ii place sa fie curtata, dorita. Chiar daca si ea isi doreste relatia, se va lasa greu cucerita. Nu va sari cu una cu doua in patul cuiva.

Cum sa intelegi Femeia Taur

Femeia Taur are nevoie de dragoste si securitate. Daca cineva o doreste va trebui sa lupte destul de mult pentru ea. Trebuie sa o faca sa se simta in siguranta, iubita. Dupa ce isi gaseste partenerul ii va ramane fidela pana cand el ii va arata aceeasi fidelitate. Nu ii place sa fie grabita.

Sursa: astrology-zodiac-signs.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.