Horoscop Pesti: Sfaturi pentru parintii cu copil Pesti. Caracteristici ale parintelui Pesti - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Horoscop Pesti: Sfaturi pentru parintii cu copil Pesti. Caracteristici ale parintelui Pesti

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop copii si parinti » Horoscop Pesti: Sfaturi pentru parintii cu copil Pesti. Caracteristici ale parintelui Pesti
copil pesti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - fish-4055705_1920

Am intrat in zodia Pesti si daca faci parte din aceasta zodie sau ai oameni dragi nascuti intre 19 februarie si 20 martie, citeste in continuare. Acest horoscop dedicat parintilor si copiilor iti poate fi de folos. Iata detalii despre zodia Pestilor.

Afla cum sunt copiii, dar si parintii care sunt nascuti in zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti.

Copil Pesti (19 februarie – 20 martie): Visatorul

Copilul Pesti este extrem de creativ, bland si intelegator, cu o nevoie afectiva sporita. Copilul Pesti vrea sa fie tinut mai mult in brate. Si, pe masura ce creste, simte nevoia de mai multe imbratisari, sarutari si incurajari. Copilul Pesti se bazeaza mai mult pe instinct decat pe logica. El este mai mult interesat de vise si fantezii decat de lumea reala. Ca parinte de copil in zona Pestilor, trebuie sa-l ajuti sa ramana cu picioarele pe pamant, ancorat in realitate.

Copilul Pesti este idealist, are o viziune grandioasa asupra vietii. Dar poate primi lovituri dureroase cand se izbeste de cruda realitate. Pentru ca este foarte sensibil din punct de vedere emotional, trebuie sa ai grija pe cine lasi in preajma lui. Nu fii surprins daca iti aduce acasa animale pierdute sau copii neajutorati. Copilul Pesti este extrem de iubitor si saritor. De aceea trebuie sa ai grija ca acesta sa nu cada victima persoanelor care pot profita de firea lui voluntara.

Sfaturi pentru cresterea copilului Pesti

Oricat de bine ti-ar fi in lumea viselor, nu uita sa iti tii macar un picior pe pamant. Copiii trebuie sa stie ca au si responsabilitati, un program de teme sau de treburi casnice.

Parinte din zodia Pesti: Prin ochii copilului

Parintele Pesti este foarte dragastos, afectuos, deschis intotdeauna la nevoile copilului. Le simte durerea, le simte bucuria. Este extrem de creativ si are o imaginatie extraordinar de bogata si de multe ori uiti de lumea reala, privind-o deseori cu ochi de copil, fascinat de ea ca de o minune a lumii.

Daca esti parinte din zodia Pesti, iti vei invata copiii despre importanta viselor, despre calatoriile imaginare, despre importanta intuitiei si despre perceptia energiilor si fortelor care exista dincolo de lumea reala.

Imagine de Виктория Бородинова de la Pixabay

Data articol: 21/02/2022