Shop
Ultimele 100 de articole

6 lucruri pe care sa le intrebi inainte sa inchiriezi o casa

01 octombrie 2017, , Vizualizări:
casa inchiriat - sfatulparintilor.ro - foter_com

Cand inchiriezi o locuinta (fie ea garsoniera, apartament sau casa), te gandesti ca visele tale urmeaza sa devina realitate. Vei avea unde sa stai, vei putea sa-ti aranjezi spatiul dupa bunul plac.

Inainte insa de a trece la treaba, ai grija sa pui proprietarului aceste intrebari.

 

1. Pot sa zugravesc?

S-ar putea sa-ti asumi raspunsul. Adica, de ce n-ar vrea sa zugravesti?! Doar ii platesti chirie, e locul in care urmeaza sa-ti petreci cativa ani si, in plus, te oferi sa platesti zugraveala. S-ar putea, insa, ca raspunsul sa nu fie cel pe care il astepti sau, in cazul in care proprietarul este de acord sa zugravesti, sa-ti spuna ca in momentul in care pleci, casa va trebui sa arate exact asa cum ti-a dat-o el.

Sfatul agentilor imobiliari este ca atunci cand te muti intr-o casa inchiriata sa faci poze la tot. Daca observi o pata, o zgarietura, o scobitura, orice defect, le pozezi, pentru ca mai tarziu sa nu cada “paguba” asupra ta.

 

2. Pot sa am un animal de casa?

Inainte de a te muta intr-o casa noua, afla daca proprietarul sau asociatia de proprietari nu au vreo regula interna in ceea ce priveste animalele de casa. Latratul, mieunatul pot deranja ceilalti vecini, iar tu sa-ti strici relatia cu proprietarul. In plus, daca proprietarul este de acord sa ai un animalut, ia in calcul eventualele daune pe care acesta le poate produce.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax