A fost in Rai si s-a intors. Povestea adevarata a unei femei aflate in coma - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

A fost in Rai si s-a intors. Povestea adevarata a unei femei aflate in coma

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » A fost in Rai si s-a intors. Povestea adevarata a unei femei aflate in coma

Anita Moorjani ar fi trebuit sa moara intrucat se afla in ultimul stadiul a unei forme neiertatoare de cancer, limfomul Hodgkin. Pe 2 februarie 2006, era adusa acasa si in stare inconstienta. Intrase in coma, iar doctorii i-au spus sotului sau ca femeia este pe cale sa-si dea ultima suflare.

Intr-un ultim efort pentru a-i salva viata, Anita Moorjani fusese dusa de urgenta la spital, unde i s-au administrat medicamente, fusese hranita artificial si respira cu ajutorul aparatelor. Pe cand medicii faceau tot ce era omeneste posibil, iar familia era alaturi de ea la spital ceva neobisnuit s-a intamplat.

Anita Moorjani a putut sa-i vada atat pe doctori cat si pe membrii familiei sale. De asemenea, a putut sa auda tot ce vorbea in interior si in exteriorul rezervei in care zacea. La un moment dat, sotul ei a iesit afara pentru a vorbi cu medicii. Desi se aflau la peste 12 metri de patul sau putea auzi fiecare cuvant pe care acestia il rosteau.

 

Din punct de vedere stiintific ceea ce intamplat cu femeia era imposibil. Anita Moorjani era in coma, totusi sufletul ei era prezent. Pe cand privea ce se intampla in jurul ei, un alt lucru greu de imaginat s-a intamplat, a trecut intr-o alta dimensiune.

Moorjani a explicat ca a fost imediat invaluita de iubire si a realizat ca era inconjurata de alte spirite. Apoi l-a vazut pe tatal sau si pe cea mai buna prietena a ei, ambii decedati. In prezenta lor, i s-a dezvaluit modul in care si-a trait viata, ca in mod constant si-a negat sinele superior. Cultura sa si experientele de viata au indepartat-o de calea adevarata, s-a vazut cum a devenit o persoana care facea totul sa-i multumeasca pe ceilalti, o ipohondra careia ii era teama de viata insasi. Modul de gandire si negarea continua au imbolnavit-o de moarte.

Acesta a fost momentul in care a inteles ca trebuie sa aleaga fie sa continue sa traiasca pe pamant sau sa moara.

 

Prietena sa (care murise din cauza cancerului in urma cu doi ani) i-a spus: „Esti pe marginea prapastiei. Nu poti merge mai departe. Acum intoarce-te sa traiesti viata din plin si renunta la orice frica”.

S-a intors imediat in corpul sau, pe deplin constienta de motivul pentru care are cancer si de ce trebuie sa faca pentru a se vindeca. „Am inteles ca noi cream Raiul si Iadul aici, pe pamant, si am aflat care sunt ingredientele creie pentru a-mi crea propriul Rai pe pamant”.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 24/02/2018