Shop
Ultimele 100 de articole

A fost in Rai si s-a intors. Povestea adevarata a unei femei aflate in coma

24 februarie 2018, , Vizualizări:

 

  1. Viata este un dar

Nu este un secret faptul ca oamenii vad viata ca ceva de la sine inteles. Credem ca putem face maine ce au spus ca vom face ieri. In loc sa ne urmam inima alegem sa ducem o viata „obisnuita”.

Moorjani a trebuit sa fie la un pas de moarte pentru a intelege ca fiecare moment este pretios. Acum ii provoaca pe barbati, femei si tineri sa imbratiseze prezentul si sa traiasca viata la maximum.

 

 

  1. Fii tu insuti in ciuda tuturor

Moorjani a inteles ca negarea continua a sinelui autentic a imbolnavit-o. Sa fii tu insuti necesita sa inveti sa te iubesti asa cum esti.

Este timpul sa iti astupi urechile la acea voce interioara negativa care, in fiecare clipa, incearca sa te faca sa te indoiesti de tot si mai ales de tine.

Exista un motiv pentru care nu exista doua fiinte umane exact la fel. Si cu toate acestea, incercam din rasputeri sa fim precum altcineva.

Moorjani este sigura de un lucru: decizia de a fi ea insasi i-a salvat viata. In timp ce se uita in ochii tatalui si prietenei aflati pe lumea cealalta a inteles ca era perfecta asa cum era.

Sursa: firsttoknow.com

foto: anitamoorjani.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.