Corpul uman emite, comunica si este format din lumina - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Corpul uman emite, comunica si este format din lumina

fiinta de lumina - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - man-1253004_1920

Pielea umana poate capta energie si informatii din soare

Insa, ideea cea mai extraordinara dintre ele estea cea legata de posibilitatea ca trupul uman sa contina celule capabila sa retina energie si informatii din razele soarelui. Un studiu publicat in 1993, in Journal of Photochemistry and Photobiology, intitulat „Iradiatia luminii artificiale induce emisii de fotoni ultraslabi in celulele fibroblastice din pielea umana” sustine ca atunci cand lumina artificiala a fost aplicata pe celulele fibroblastice atat la subiectii normali sau la cei care sufereau de xeroderma pigmentosum – caracterizata de o insuficienta a capacitatii de reparare a ADN-ului, ceea ce face celulele, indeosebi celulele cutanate, foarte sensibile la expunerea la radiatia solara, a determinat o crestere a emisiei de fotoni ultraslabi (de 10-20 de ori). In urma acestui experiemnt cercetatorii au tras concluzia ca: „celulele de xeroderma pigmentosum au tendinta de a-si pierde capacitatea de a depozita fotoni ultraslabi, ceea ce indica existenta in celulele umane a unui mecanism intracelular de acumulare a fotonilor”. Studii mai recente au identificat, de asemenea, diferente masurabile a emisiilor de biofotoni intre celulele normale si cele afectate de melanoma.

Melanina are un rol important in convertirea azelor ultraviolete in energie metabolica:

„Melanina este capabila de a transforma razele ultraviolete in caldura; mai mult de 99.9% radiatiile ultraviolete absorbite sunt transformate in caldura inofensiva.

Iar daca melanina poate converti lumina in caldura, nu ar putea transforma razele ultraviolete in alte forme de energie folositoare?

Intrebarea nu este atat de SF daca luam in calcul faptul ca pana si radiatia gama care este toxica pentru cele mai multe forme de viata este o sursa benefica pentru anumite tipuri de fungi si bacterii”.

Doctorul Gerald Pollack, care este si autorul cartii „Cea de-a patra faza a apei” a descoperit ca moleculele de apa (care constituie 99% din moleculele aflate in organismul uman) sunt capabile sa depoziteze energie solara la fel precum bacteriile.

 

 

Productia corpului de biofotoni este gurvernata de fortele lunare si solare

Abia acum, stiinta moderna a inceput sa recunoasca abilitatea umana de a recepta si emite energie si informatie direct din lumina solara.

De asemenea, in prezent, oamenii de stiinta incep sa realizeze faptul ca soarele si luna afecteaza emisia de biofotoni prin influenta gravitationala.

 

 

Intentia este forta vie a fiziologiei

Chiar si intentia umana poate influenta biofotonii.

Un studiu publicat in revista Investigacion clinica, vorbeste despre acest lucru:

„Intentia este definita ca gandul de a face ceva. Gandurile concentrate pe un rezultat pot afecta toate lucrurile vii de la organismele unicelulare la fiintele umane. Emisia de particule de lumina (biofotoni) pare sa fie mecanismul prin care intentia produce efecte. Toate organismele vii emit constant fotoni. Biofotoonii sunt depozitati in ADN. Cand organismul este bolnav se produc schimbari in emisia de biofotoni. Intentia directa se manifesta ca o energie electrica si magneticace produce un flux de fotoni. Intentiile noastre par a opera la frecvente capabile sa schimbe structura moleculara a materiei. Pentru ca intentia sa fie eficace trebuie ales timpul potrivit. De fapt, fiintele vii sunt sincronizate cu pamantul si schimbarile sale constante in energia magnetica. S-a demonstrat ca energia gandului poate altera mediul. Hipnoza, fenomenul stigmata si efectul placebo pot fi considerate forme ale intentiei, ca instructiuni date creierului in timpul unei anume stari a constientei. Cazurile de vindecari spontane reprezinta intentii extraordinare de a controla boala care distrugea viata. Intentia de vindecare ca si credinta bolnavului im eficacitatea vindecarii ajuta la vindecarea in sine. In concluzie, studiile recente ale gandului si constiintei determina schimbari rapide in paradigmele biologiei si medicinei”.

Sursa: i-uv.com

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/03/2017