Ce poate manifesta fiecare zodie în sezonul Balanței - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ce poate manifesta fiecare zodie în sezonul Balanței

Sfatulparintilor » Evenimente astrologice » Ce poate manifesta fiecare zodie în sezonul Balanței
fiecare zodie în sezonul Balanței - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_29784819_L
Credit foto: Depositphotos.com

Predă-te și lasă vânturile schimbării să te ducă acolo unde ești menit să fii. Aprinde tămâie bogată de vanilie și respira un sentiment de echilibru interior, făcându-te în armonie cu tine însuti și cu restul universului. Acest lucru se va simți ca o povară grea de întârzieri îndepărtate de pe umerii tăi sensibili. Ești liber să-ti iei zborul în energia aerului pe care o reprezintă Sezonul Balanță, care a început în 23 septembrie.

Balanta este zodia care guverneaza temele de echilibru, reciprocitate, parteneriat si dreptate.

În acest timp, pe măsură ce Soarele strălucitor trece prin acest semn zodiacal diplomatic, îmbrățișează eliberarea obstacolelor care ți-au punctat calea pe tărâmul pământesc și întinde-ți aripile în timp ce te inalti.

Pe măsură ce începe sezonul Balanță, ai îmbrățișat direct Venus și Mercur, împreună cu Luna Nouă în Fecioară, care a șoptit promisiuni privind viitorul sezon de eclipsă din octombrie 2023.

Săptămânile următoare vor găzdui mai multe planete care își încheie faza retrogradă, împreună cu Luna Plină de foc în Berbec, ceea ce înseamnă un sentiment din ce în ce mai mare de auto-împuternicire și pregătire pentru a păși în viitorul pe care ai încercat să-l manifesti.

Pentru a întruchipa energia Balanței în corpul și ritualurile tale, concentreaza-te pe încorporarea proprietăților din plante și a esențelor de mușețel, lavandă, rozmarin, cimbru, vanilie, trandafir și gardenie. Împreună cu acestea, împodobește-te pe tine și altarul tău cu cuarț trandafiriu pentru a valorifica dragostea, concentrarea și bucuria asociate cu acest semn de aer pentru a ajuta să dai ritualurilor tale puterea suplimentară de a manifesta orice dorești cu întoarcerea Soarelui în Balanță. .

Iată ce poate manifesta fiecare zodie în sezonul Balenței

Balanță: un nou început

Afirmație: eliberez anul trecut în timp ce mă pregătesc pentru întoarcerea mea solară și un nou început în viață.

Creeaza timp pentru a onora anul trecut în timp ce te pregătesti pentru întoarcerea solară în timpul sezonului Balanță. Începe prin a crea un altar într-o fereastră orientată spre nord, folosind o lumânare albă și petale de trandafiri albe și înconjurând totul cu sare. Scriei afirmația ta și ceea ce numesti în acest nou capitol al vieții voastre și apoi legați-o cu o panglică albă. Odată gata, legați ofranda într-un copac de arțar, simbolizând Balanța, în timp ce permiti intenției tale să fie transportată în univers.

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Data articol: 28/09/2023