Shop

Secretul unor articulaţii sănătoase, fără inflamaţii

15 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro-Secretul unor articulaţii sănătoase, fără inflamaţii

Ţesuturile moi aflate în jurul oaselor sunt principalii vinovaţi pentru durerea osteoarticulară. Explicaţia este că, spre deosebire de oase, unde există mai puţine terminaţii nervoase, ţesuturile care articulează scheletul sunt mult mai puternic  inervate. Din acest motiv, durerea este resimţită mai ales la nivelul încheieturilor.  Pentru persoanele afectate, metilsulfonilmetanul, pe scurt, MSM, este o soluţie eficientă.

Sulful este al patrulea mineral din componenţa organismului uman și are un rol esenţial în funcţionarea proceselor de creștere și de regenerare. Mai exact, 0,25% din greutatea unei persoane este dată de sulf, iar jumătate din această cantitate este concentrată în mușchi, oase și piele. De aceea, substanţa MSM este indicată, în special, pentru a reduce durerile și inflamaţia resimţite ca urmare a leziunilor musculare și articulare.

 

 

Scade rigiditatea articulară

Metilsulfonilmetanul  (MSM) este o  sulfură implicată în procesele de regenerare celulară. Fară cantitatea necesară de MSM, ţesuturile noi, rezultate din regenerarea celulară pot fi rigide, iar la nivel articular acest lucru se traduce prin încheieturi cu mobilitate redusă. Când mobilitatea este redusă, apare inflamaţia și durerea. Acest lucru se explică prin faptul că fluidele din organism sunt blocate de ţesuturile rigide, local se formează presiune, ţesuturile se umflă și apare durerea.  În astfel de situaţii MSM contribuie la refacerea permeabilităţii celulare, fluidele circulă mai ușor prin pereţii celulari, dispare presiunea și, implicit, intensitatea durerii se atenuează.

 

sfatulparintilor.ro - secom - MSM

 

Reduce durerile musculare

Durerile musculare pot apărea pe fondul rigidităţii articulare care forţează suplimentar musculatura și determină durere. Deci, rezolvând problema articulară și durerea musculară dispare. Este bine de știut că MSM acţionează și în mod direct asupra mușchilor și previne crampele musculare, ajută la refacerea mușchilor după leziuni și ajută la prevenirea febrei musculare. Acest efect pozitiv este determinat tot de proprietatea MSM de a crește permeabilitatea celulară. Substanţele nutritive care hrănesc celulele ajung mai repede acolo unde este nevoie pentru refacerea structurii musculare, fiindcă pereţii celulelor permit acest lucru. De asemenea, substanţele care produc inflamaţia și durerea în febra musculară, precum acidul lactic, care se acumulează în mușchi după efort, sunt mai ușor eliminate dacă ţesuturile sunt permeabile și fluidele circulă firesc.

 

Ajută la regenerarea ţesuturilor

MSM participă la sinteza glucosaminei sulfat și a acidului hialuronic. Împreună, ajută la regenerarea celulară, atât la nivel articular, în cazul ţesuturilor conjunctive, cât și la nivelul altor ţesuturi. Produsul MSM, 90 de capsule de la Secom®  conţine concentraţia optimă de substanţă metilsulfonilmetan, 750 de mg per capsulă, în asociere cu Gheara diavolului, Curcumin, Boswelia și Gheara mâţei. Suplimentul alimentar MSM de la Secom® are ca efecte adjuvante reducerea inflamaţiilor și a durerilor în afecţiunile osteoarticulare (artrita reumatoidă, osteoartrita, spondiloză cervicală, gută, miozită, fibromialgie, tunel carpian, tendinită, bursită, torticolis – contractura mușchilor gâtului) prin reducerea acţiunii enzimei  5-LOX de sinteză a leucotrienelor implicate în inflamatii și reacţii autoimune.  Ajunge până la 45 de zile de administrare. Mai multe detalii despre produsul MSM de la Secom® aflaţi accesând site-ul www.liberlamiscare.ro

Puteti pune întrebări despre produsele Secom® pe pagina de facebook a companiei www.facebook.com/SecomRomania

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (7)

 1. mamicadepuiut spune:

  cred ca toti ne-am confruntat macar odata cu durerile articulare,e bine ca exista si solutii

 2. angyciobanu spune:

  Si eu am probleme cu articulatiile, vara.

 3. elena.nalbaru spune:

  Multumim pentru informatii

 4. ludovica spune:

  multe informatii utile

 5. marianaion spune:

  multumim pentru produsele prezentate… sunt chiar utile

 6. elena spune:

  Multumim pentru sfaturi si recomandari.

 7. olivia12mihu spune:

  Eu am de cand m-am nascut boala Lobstein sau boala oaselor de sticla…ce sa mai zic ca am avut si maini si picioare rupte …dureri articulare si de oase sunt la ordinea zilei…ma bucur si sunt foarte fericita ca am adus pe lume chiar de ziua mea doi copii sanatosi si frumosi!

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu