Shop

Ce trucuri poţi folosi să menţii tinereţea?

22 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - secom - resveratrol

Nu există tinereţe fără bătrâneţe, dar timpul poate fi mai mai blând cu noi dacă ne cunoaştem aliaţii antiaging. De aceea, este bine să afli care sunt prietenii pe care te poţi baza în lupta cu îmbătrânirea.

Scăderea elasticităţii pielii şi apariţia ridurilor sunt urmările unei producţii insuficiente de colagen şi de elastină, două proteine sintetizate din ce în ce mai puţin la nivelul pielii odată cu înaintarea în vârstă. Dar, semnele trecerii timpului nu se limitează doar la cele de la nivelul pielii. Procesul de îmbătrânire afectează oasele, sistemul cardiovascular şi, încet, încet, toate organele. Totuşi, îmbătrânirea poate fi întârziată dacă folosim produse antiaging precum  suplimente alimentare naturale, potrivite nevoilor noastre.

 

 

Consumă cât mai multe vitamine

Vitaminele A, C, E şi F sunt indispensabile pentru prevenirea şi pentru estomparea urmelor trecerii timpului, de aceea ar trebui să se regăsească în produsele de îngrijire pe care le folosim zilnic, sau ar trebui să ni le procurăm din suplimente alimentare naturale. Aceste vitamine neutralizează radicalii liberi, nişte molecule instabile de oxigen cu efect nociv în organism, care se formează în urma expunerii la fumul de ţigară, la poluare, la stres sau la ultraviolete. Radicalii liberi sunt cei care atacă ADN-ul şi membranele celulelor şi le determină degradarea, grăbind apariţia semnelor îmbătrânirii şi fragilizând organismul în faţa bolilor.

 

 

sfatulparintilor.ro - ResveratrolSynergy_secom

 

Resveratrolul face minuni

Toate vitaminele hrănesc celulele şi au rol antioxidant, dar resveratrolul, un antioxidant care poate fi extras din plante, în special din struguri este considerat o adevărată armă antiaging. Explicaţia constă în faptul că reservatrolul este un polifenol care poate neutraliza radicalii liberi şi, implicit, poate preveni o mare parte din procesele de distrugere celulară care conduc la apariţia semnelor îmbătrânirii. Resveratrolul este prezent în struguri, în vin, alune, în fructe de pădure precum coacăzele roşii şi cele negre, afine şi merişoarele, dar numai suplimentele naturale pot asigura o cantitate optimă de rezveratrol pentru a stopa îmbătrânirea. Produsul Resveratrol synergy ®200 de la Secom® conţine resveratrol şi alţi antioxidanţi precum vitamina C, cuercitină şi extract de ceai verde, cu puternic efect antiaging şi de protecţie a sistemului cardiovascular. Din acest motiv, Resveratrol synergy® 200 este indicat şi în tratamentul complementar al afecţiunilor circulatorii şi cardiace. Produsul ajunge până la 60 de zile de administrare. Mai multe detalii despre produsele Secom® puteţi afla accesând site-ul www.secom.ro sau de pe pagina de facebook a companiei http://www.facebook.com/SecomRomania

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (4)

 1. liliandrei spune:

  nu auzisem de acest produs ,o sa intru sa citesc mai detaliat

 2. mari spune:

  cred ca e un produs mai nou,merita oare incercat.

 3. lorela02 spune:

  nu sunt adepta suplimentelor, indiferent de natura lor… tineretea vine din interior oricum

 4. ludovica spune:

  trebuie sa avem grija de noi

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu