Workshop Nicoleta Svarlefus: Traieste viata pentru care ai fost creat! - Sfatulparintilor.ro
Shop

Workshop Nicoleta Svarlefus: Traieste viata pentru care ai fost creat!

25 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
Workshop Nicoleta Svarlefus, Traieste viata pentru care ai fost creat

Astrocafe.ro si Nicoleta Svarlefus prezinta: Traieste viata pentru care ai fost creat! Evenimentul are loc in 20-21 februarie 2016, in Bucuresti, si va fi sustinut de Nicoleta Svarlefus.

Dintre toate cursurile pe care le-am sustinut in mai bine de 7 ani, online sau fata in fata, acesta s-a dovedit a fi cel mai eficient si valoros, prin „fundatia” sanatoasa pe care o construieste in interior si profunzimea pe care o atinge in lucrul cu sinele, dar si prin rezultatele extraordinare la care am asistat si pe care le-am trait, deopotriva, eu insami.

Spatiul creat la acest curs a fost si este, mereu, magic. Cei mai multi participanti au apreciat ca a fost una dintre cele mai frumoase experiente din viata lor.

 

Cursul „Traieste viata pentru care ai fost creat” este disponibil pentru oricine are angajament sa produca transformari în viata sa, începand din interior, pentru oricine simte ca pote fi mai mult decat a manifestat pana acum si vrea sa isi traiasca viata cu constienta, creativitate si libertate.

Intentie:

Acest curs îsi propune integrarea a trei teme esentiale pentru împlinirea si evolutia oricarei fiinte umane:

 1. Trezirea/Constientizarea(acces la cine esti cu adevarat; recunoasterea programelor de supravietuire; identificarea cauzelor care stau la baza suferintei de fundal si închiderii inimii)
 2. Transformarea/Vindecarea(pasi si instrumente pentru vindecarea, acceptarea si transformarea povestilor generatoare de durere si suferinta, punctelor de vedere cumparate de la altii, proiectiilor si judecatilor asimilate in timp, care te opresc sa fii tu)
 3. Creatia constienta/ Accesarea potentialului nelimitat(viata dincolo de judecati si suferinta, alegeri constiente, accesarea potentialului, manifestarea darurilor si a maretiei).

Cursul „Traieste viata pentru care ai fost creat” te ajuta sa identifici povestea pe care ti-ai spus-o despre tine, cum a luat ea nastere, ce rezultate iti aduce. Ofera si instrumentele optime pentru transformarea acestei povesti, pentru vindecare si eliberare de credintele care nu-ti folosesc sau te blocheaza in prezent.

Este un program complex, care îti ofera instrumente puternice, clare, cu care sa lucrezi singur si dupa curs.

Acest workshop este astfel creat, incat sa nu necesite cunostinte prealabile sau o anumita pregatire, fiind de ajuns angajamentul de a produce o schimbare in viata ta.

Cursul contine exercitii simple dar puternic transformatoare, astfel încat sa constituie un punct de plecare valoros si consistent pentru cei care îsi asuma calatoria spre inimile lor.

Dupa parcurgerea acestui curs, se poate continua cu altele, live sau online, create pentru avansati. Însa aceasta nu este o conditie sau o necesitate, ci o alegere a fiecaruia.

 

 

Cine se poate înscrie?

Oricine are angajament pentru transformare si pentru a aduce cat mai multa constienta in viata sa. E foarte important ca participantul sa se angajeze în aceasta calatorie din dorinta sa si nu convins de altcineva.

Teoria conform careia participa la un astfel de curs, de regula, doar oameni cu probleme, este complet falsa. Acest curs nu este un demers motivational inconsistent, ci este unul profund transformator. Prin urmare, le este recomandat tuturor oamenilor care vor sa traiasca in deplina constienta de sine, sa se debaraseze de gandurile, judecatile, credintele limitative, si sa se poata bucura cu adevarat de ei insisi si de viata, accesand maretia din ei.

 

 

Acest curs este o alegere potrivita pentru tine, daca:

 • ai sentimentul ca retraiesti iar si iar, experiente similare
 • te concentrezi pe ceea ce „trebuie” facut, mai mult decat asupra a ceea ce vrei sa faci
 • te chinui sa multumesti pe toata lumea, mai putin pe tine
 • ti-ai abandonat visele
 • gandesti ca nu esti „suficient de…”
 • ai sentimentul ca stagnezi
 • nu te bucuri
 • iti spui ca nu ai timp pentru tine
 • nu mai stii ce-ti place sa faci
 • ti-ai pierdut entuziasmul
 • relatiile tale sufera

 

 

Rezultate posibile:

Marturiile celor mai multi oameni care au trait aceasta experienta (online sau live) arata ca poate produce rezultate valoroase precum: bucurie de viata, încredere în sine, echilibru, pace interioara, putere, armonizarea relatiilor, claritate etc. Cu alte cuvinte, creeaza un spatiu extraordinar, în care te poti manifesta cu putere si adevar. Tu alegi apoi, însa, cum hranesti acest spatiu, cat de des te întorci acolo si cat de hotarat esti sa aduci tot mai multa constienta in viata ta. Oricum, transformarea este aproape inevitabila, chiar si prin simpla prezenta. Mai mult, transformarea începe înca din momentul manifestarii intentiei de participare.

Vreau si eu sa particip!

Cu Nicoleta Svarlefus, conscious life coach, astrolog, autor si fondator www.astrocafe.ro… mai mult aici.

Nicoleta a lucrat cu mii de oameni din 2006 si pana in prezent. Contribuie permanent in vietile oamenilor prin cine este, prin abordarea sa unica si nonconformista, cu umor, disciplina si profunzime, gasind mereu o cale directa si clara de a transmite mesajul, fie ca e vorba de consiliere astrologica, antrenament si consiliere pentru dezvoltare personala, sau de evenimentele (workshop-uri, tabere, conferinte) pe care le organizeaza de mai bine de 7 ani…

 

 

Program:

20-21 februarie 2015: 10:30h- 19:30h, cu pauze de cafea si o pauza mare la pranz;

Orele de incheiere sunt aproximative, ele putand fi modificate, in functie de dinamica grupului.

Locatie: va fi anuntata participantilor

 

 

Investitie:

Inscrierea pana la 1 februarie inclusiv (achitarea integrala si completarea formularului)- 380 lei

Inscrierea pana la 10 februarie inclusiv– 410 lei

Dupa 10 februarie 430 lei

Pentru cupluri si grupuri- reducere 5%

*Inscrierea se poate face si prin plata unui avans (150 lei).

*Reducerile sunt valabile numai pentru plata integrala a taxei de participare, pana la termenul ales.

 

 

Inscriere:

Pentru rezervarea unui loc, asteptam intentia ta de participare si solicitarea formularului de inscriere la:

workshop@astrocafe.ro/0758.088.168 – Cristina Ciobanu (organizator, asistent si responsabil inscrieri).

Locuri limitate! Rezervarea unui loc este posibila in urma achitarii taxei de participare si a completarii formularului de inscriere.

Pentru orice alte detalii, scrie-ne si te sprijinim cu drag!

!Acest curs este disponibil si in varianta online.

Citeste mai mult aici!

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu