Weekend cu Noaptea Muzeelor şi evenimente pentru copii la Bucureşti în 20-21 Mai - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Weekend cu Noaptea Muzeelor şi evenimente pentru copii la Bucureşti în 20-21 Mai

19 mai 2017, , Vizualizări: ...
Evenimente-pentru-Copii-la-Bucureşti-în-20-21-Mai-sun

Chiar dacă soarele ne va încălzi pentru câteva ore în fiecare zi a sfârşitului de săptămână, vremea va fi în general ploioasă în 20-21 mai. Îţi aducem şi în acest weekend cele mai importante evenimente pentru copii la Bucureşti. Rezervă-ţi din timp locul la activităţi, părinţii vor căuta şi în acest weekend evenimente indoor pentru cei mici.

Vezi lista noastră de recomandări de evenimente pentru copii în weekendul acesta.

◉ NOAPTEA MUZEELOR 2017

  • Sărbătoarea Noaptea Europeană a Muzeelor revine în forță anul acesta, pe 20 mai. În 38 de orașe sau județe, muzeele își vor deschide gratuit porțile seara, unele dintre ele găzduind diverse evenimente educative și distractive pentru copii și adulți, deopotrivă.

◉ ATELIERE

  • Vă invitam de la ora 12:15 la Clubul Copiilor Isteţi la o nouă serie a experimentelor! Haideți să descoperim impreună cea mai bună combinație de joacă, socializare și invăţare! Deși este cald și ne apropiem de vară, va invităm să experimentăm!
    Oare cum poți face zăpadă, chiar dacă nu mai este iarnă?
  • Descoperă universul magic Acvatic Bebe Club printr-o ŞEDINŢĂ GRATUITĂ pe care centrul o face cadou tuturor bebelușilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 36 luni!

◉ SPECTACOLE

  • Clubul Miruna ne invita la spectacolul de ventrilocie realizat de Crina Zvoboda, artistul ventriloc care a incantat publicul la Romanii au talent. un spectacol plin de umor, inedit si 100% interactiv.
  • Rezervă-ţi din timp locul la spectacolul de umbre pentru copii „Povesti cu umbrele si umbre” oferit sâmbătă de Tăpuşele. Un eveniment plin de imaginatie, culoare si mister pentru copii 0- 5 ani.

◉ CONFERINŢĂ & ATELIERE

◉ CONCURS MUZICAL

 

 

 

Mai multe evenimente, pe GOKID.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu