Recomandări și timp liber

Sesiune de autografe Silvia Kerim, la Bookfest

29 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.roSesiune de autografe Silvia Kerim, la Bookfest

De la cărţi de memorialistică, cum sunt: Vedere din Parfumerie ori Fereastra de la Veneţia, ori cărţi pentru copii: Semnul de iarbă, Povestiri despre prietenii mei (publicată şi în limba engleză, sub titlul sub titlul „Missy and My Other Friends”), toate poartă aceeaşi semnătură, cea a inconfundabilei Silvia Kerim.

 

A fost răsplatită cu premiile Uniunii Scriitorilor, cu „Premiul special al Preşedintelui” UNITER şi a fost nominalizată de către Ministerul Culturii pentru „Premiul Naţional la categoria ARTE”. Deţine Ordinul „Meritul Cultural – în grad de Cavaler” acordat de preşedintele României în anul (2004). A fost declarată „Femeia anului 2004”, titlu acordat de American Biographical Institute.

 

Consiliul Internaţional al Cărţii pentru copii şi tineret (IBBY) a nominalizat-o pentru premiul Hans Christian Andersen pe anul 2012.

 

La 31 mai, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest, la standul editurilor Aramis şi Minerva, veţi avea bucuria de a o reîntâlni pe Silvia Kerim şi cărtile sale.

 

 

Cuvinte cheie: ,

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Meniu