Sesiune de autografe Silvia Kerim, la Bookfest

29 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.roSesiune de autografe Silvia Kerim, la Bookfest

De la cărţi de memorialistică, cum sunt: Vedere din Parfumerie ori Fereastra de la Veneţia, ori cărţi pentru copii: Semnul de iarbă, Povestiri despre prietenii mei (publicată şi în limba engleză, sub titlul sub titlul „Missy and My Other Friends”), toate poartă aceeaşi semnătură, cea a inconfundabilei Silvia Kerim.

 

A fost răsplatită cu premiile Uniunii Scriitorilor, cu „Premiul special al Preşedintelui” UNITER şi a fost nominalizată de către Ministerul Culturii pentru „Premiul Naţional la categoria ARTE”. Deţine Ordinul „Meritul Cultural – în grad de Cavaler” acordat de preşedintele României în anul (2004). A fost declarată „Femeia anului 2004”, titlu acordat de American Biographical Institute.

 

Consiliul Internaţional al Cărţii pentru copii şi tineret (IBBY) a nominalizat-o pentru premiul Hans Christian Andersen pe anul 2012.

 

La 31 mai, în cadrul Salonului Internaţional de Carte Bookfest, la standul editurilor Aramis şi Minerva, veţi avea bucuria de a o reîntâlni pe Silvia Kerim şi cărtile sale.

 

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu