Premiera de balet la Opera Comica pentru Copii: „Jack si vrejul de fasole” - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Premiera de balet la Opera Comica pentru Copii: „Jack si vrejul de fasole”

12 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
Jack si Vrejul de Fasole

Luna aprilie aduce un nou titlu in repertoriul Operei Comice pentru Copii, baletul “Jack si Vrejul de Fasole”, un spectacol semnat de Corina Dumitrescu. Premiera are loc sambata, pe 16 aprilie, de la ora 17:00, si duminica, pe 17 aprilie, de la ora 11:00, in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulesti, nr. 16). Elementele de inovatie regizorala aduse firului narativ sunt sustinute de scenografia Bogdanei Pascal, de coloana sonora selectata de Antonel Oprescu, precum si de proiectiile video asigurate de Robert Voiculescu.

 

Personajele celebrului basm britanic sunt puse in valoare prin interpretarea solistilor Andrei Ardeleanu si Tiberiu Pepenica (Jack), Daniel Manea si Mihai Pricope (Magicianul), Lacramioara Proca si Andreea Soare (Mama), Andrei Dogaru, Claudia Iagar, Theodora Munteanu, Oana Valceanu si Sabina Chirila, Cristina Marin, Stefan Tanase, Andreea Valean (Zanele), Andreea Corneanu si Alexandru Robu (Uriasii), Alis Gheorghe si Andreea Mirea (Gaina), Cristina Babalac si Teodora Velescu (Harpa), Octavian Iuga, Andreea Mirea si Vicentiu Popescu (Vaca), alaturi de Ansamblul de Balet al Operei Comice pentru Copii.

 

Jack si Vrejul de Fasole
Personaj iconic al istoriilor pentru copii, Jack creste odata cu povestea noastra: din micul ghidus, aflat la sfarsitul copilariei, pe masura ce inainteaza pe drumul sau si intalneste binele, raul, minciuna si prietenia, se transforma intr-un tanar care refuza sa se lase manipulat si actioneaza ghidat numai de principiile sale. Acest al treilea titlu pe care l-am creat pentru Opera Comica pentru Copii sper sa aduca micilor spectatori aceeasi bucurie ca <<Fetita cu Chibrituri>> si <<Cenusareasa>> si sa-i indrume in gasirea intelepciunii de a distinge binele de rau.”, a declarat Corina Dumitrescu, regizorul si coregraful spectacolului.

 

Pana la finalul stagiunii, Opera Comica pentru Copii pregateste o noua editie a celor doua festivaluri destinate celor mici: Festivalul “Hänsel si Gretel” (organizat cu ocazia Saptamanii “Scoala Altfel”, in perioada 15-24 aprilie) si Festivalul “Opera Copiilor” (organizat in luna iunie, in Parcul Herastrau). Biletele se pot achizitiona prin reteaua bilete.ro – cu minim 48 de ore inainte de spectacol – si de la casa de bilete a Operei Comice pentru Copii (Calea Giulesti nr. 16) – intre orele 10-14, in zilele de luni, marti, miercuri, vineri si duminica, intre orele 10-20 sambata, joia fiind inchis.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu