Numar record de inscrieri la a 8-a editie Shakespeare School Essay Competition - Sfatulparintilor.ro
Shop

Numar record de inscrieri la a 8-a editie Shakespeare School Essay Competition

31 martie 2016, , Vizualizări: ...
2016 Shakespeare School Essay Competition

Peste 3700 de eseuri creative si originale au fost inscrise in competitia pentru o tabara de vara in Marea Britanie, lansata de Asociatia Shakespeare School pentru Educatie. Numarul de inscrieri este unul record in ultimii ani, depasind cu aproximativ 700 de eseuri inscrierile din editiile precedente.  Participantii, elevi de gimnaziu si de liceu de la scoli si licee din toata tara, pasionati de limba engleza si dornici sa se faca auziti, si-au exprimat in peste 900.000 de cuvinte ideile si propria viziune despre ce pot invata adultii de la generatia lor.

 

In etapa a doua a competitiei, care se va incheia pe 8 mai, profesorii Shakespeare School vor juriza eseurile si vor selecta finalistii, cate 15 pentru fiecare categorie.

 

Autorii celor mai bune 30 de eseuri vor fi anuntati pe 9 mai, cand vor fi invitati in urmatoarea etapa, cea a interviurilor, programate sambata, 28 mai (11-14 ani), respectiv duminica, 29 mai 2016 (15-20 ani).

 

Aceasta etapa stabileste ierarhia finala. Castigatorii vor fi anuntati si rasplatiti pentru talentul, creativitatea si originalitatea lor in cadrul Festivitatii de premiere, care va avea loc in Bucuresti, in luna iunie 2016.

 

Tinerii care au intra in competitie pot castiga premii in valoare totala de peste 5.000 de euro: doua tabere in Marea Britanie, cursuri de limba engleza la Shakespeare School, taxe de inscriere la examenele Cambridge, carti, dictionare si multe alte surprize.

 

Concursul este inclus in Calendarul Activitatilor Educative al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

 

Ambasadorul celei de-a 8-a editii „Shakespeare School Essay Competition” este Andy Szekely – speaker, trainer, autor si antreprenor. Rolul sau este acela de a oferi participantilor un exemplu personal si profesional de perseverenta, gandire creativa si performanta sustinuta prin pasiune.

 

Mai multe detalii despre tema si regulament se gasesc pe pagina competitiei, aici.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu