HP lanseaza in Romania noi modele din gama HP Deskjet Ink Advantage

17 septembrie 2013, , Vizualizări: ...
DJ IA 2645 HP

HP a lansat marti, 17 septembrie 2013, noi modele din seria Deskjet Ink Advantage: o imprimanta si trei multifunctionale, oferind astfel noi experiente celor care imprima acasa.

 

In urma cu un an, Hewlett Packard introducea pe piata din Romania o noua serie de multifunctionale cu jet de cerneala – Deskjet Ink Advantage. Odata cu aceasta lansare, imprimarea pentru utilizatorii de acasa, dar si pentru firmele mici, devenea mult mai accesibila.

 

Pana acum un an, majoritatea clientilor constatau ca pretul cartuselor pentru imprimante mai ieftine era destul de mare, raportat la pretul de achizitie al imprimantelor. HP si-a  dorit sa schimbe aceasta perceptie. Seria actuala cuprinde o imprimanta si 7 modele de multifunctionale, ce vin in intampinarea chiar și celor mai pretențioși consumatori.Pe de alta parte, utilizatorii care doresc doar sa imprime documente si fotografii cu ajutorul unui calculator pot alege imprimanta economicaHP Deskjet IA 1015.

DIA1015_HP

Daca HP Deskjet IA 1515 AiO este un multifunctional simplu (imprimanta, scanner si copiator) cu costuri de imprimare redusa, HP Deskjet IA 2545 eAiOeste imbunatațit cu funcții deimprimare si scan wireless. In plus, acest multifunctional poate fi contectat cu ușurința. la tableta sau smartphone.

 

Cele mai scazute costuri de imprimare se obtin cu HP Deskjet IA 3525 eAiO, utilizatorii avand posibilitatea sa schimbe doar culoarea care s-a epuizat, dar si sa imprime fata-verso cu ajutorul accesoriului duplex incorporat. In plus, multifunctionalul poate imprima si e-mail-uri cu fisiere atasate, transmise de pe orice dispozitiv, datorita tehnologiei HP ePrint.

 

IA1515_HP

Multifunctionalul HP Deskjet IA 5525 eAiO beneficiaza de aplicatii web interactive, accesibile prin intermediul unui ecran color sensibil la atingere, cum ar fi: imprimarea ultimelor stiri, jocuri Sudoku, dar si scanarea fotografiilor si documentelor direct catre o adresa de e-mail. Totodata, avand incluse cititoare pentru carduri de memorie, se pot imprima si scana fotografii la cea mai buna calitate.

 

 

IA2545_HP

Cel mai simplu de utilizat, datorita unui display touchscreeneste echipamentul HP Deskjet IA 6525 eAiO. Acesta contine aplicatii web suplimentare cum ar fi: planificarea traseelor cu ajutorul hartilor Bing. Utilizatorii care imprima frecvent atat documente obisnuite A4, dar si fotografii de formate mai mici, vor gasi extrem de utila prezenta unei tavite foto aditionala. Pentru biroul de acasa sau firme mici, se recomanda HP Deskjet IA 2645 AiO si 4625 eAiO. Acestea beneficiaza si de functia de primire si trimitere a faxurilor, dar si de un alimentator automat pentru documente originale.

 

Asadar, noua serie de imprimante si multifunctionale HP Deskjet Ink Advantage ofera costuri de imprimare scazute si reprezinta solutii ideale pentru cerintele oricarui tip de client casnic sau firma mica.

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu