Shop

Vino la Targul Ofertelor Extrascolare!

03 mai 2011, , Vizualizări: ...

Revista "Trusa pentru Parinti" si International  Education Bridge organizeaza ce de-a III- a editie a Targului Ofertelor Extrascolare, care va avea loc in perioada 6-8 mai 2011, la Palatul Copiilor din Bucuresti. Sfatul parintilor este partener media al acestui important targ pentru educatia copiilor nostri.

 

Ca si in editiile anterioare, vom promova  activitatile extrascolare si modalitatile de petrecere a timpului  liber de calitate. Pe parcursul celor trei zile, vizitatorii se vor intalni cu reprezentantii  diverselor cluburi sau companii de profil (scoli de dans, de canto si actorie, cluburi sportive, centre de limbi straine, tabere, servicii bancare etc.).  

In premiera  li se ofera copiilor si parintilor din Romania posibilitatea de a alege dintre ofertele internationale ale scolilor de vara, in cadrul Intrenational Summer School Fair.

Targul va fi insotit si de evenimente conexe.

Campioni si antrenori sportivi de renume  le vor testa copiilor abilitatile pentru a descoperi ce activitati fizice li se potrivesc.

La dispozitia parintilor va fi pus un centru de consiliere, condus de specialisti, pentru a-i ajuta in alegerea activitatilor adecvate pentru nevoile fiecarui copil.

Cel putin 1.000 de copii talentati de la cluburile participante vor sustine spectacole de muzica si dans, demonstratii de karate, vernisaje.

In aer liber se va desfasura un glub de gatit, unde vizitatorii vor afla informatii despre o nutritie sanatoasa.

Evenimentul va cuprinde si ateliere de creatie, unde copii vor lua pe loc lectii de florigami, pictura pe sticla, vor invata sa confectioneze bijuterii etc.

 

INTRAREA ESTE LIBERA!

 

 

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. claudia79 spune:

    INTERESANT ARTICOL VA MULTUMESC

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu