FILM: Transfer de identitate

21 aprilie 2011, , Vizualizări: ...

Fa-ti timp zilele astea de sarbatoare si du-te sa vezi un thriller inteligent si spectaculos cu Jake Gyllenhaal, unul din cei mai buni actori ai generatiei sale.

 

Căpitanul Colter Stevens se trezeşte în corpul unui necunoscut, într-un tren spre Chicago, fără a şti cine este, cum a ajuns acolo sau de ce. Astfel, descoperă face parte dintr-o operaţiune specială cu scopul de a opri un atac terorist în urma căruia un tren a fost aruncat în aer. Iar misiunea cu totul neobişnuită, este de fapt un experiment guvernamental numit Codul Sursa, un program care îi permite lui Colter să preia identitatea unui alt individ, în ultimele minute ale vieţii acestuia.

Confruntându-se cu o a doua ameninţare, cu mult mai periculoasă, care s-ar putea solda cu moartea a milioane de locuitori ai oraşului Chicago, Colter retrăieşte explozia trenului iar şi iar. De fiecare dată încearcă să adune mai multe indicii prin care să se apropie de personajul diabolic din spatele atentatului, pentru a-l prinde şi a preveni un nou atac. Are la dispoziţie doar 8 minute… Bineînţeles în poveste apare şi o tânără femeie, aşa acum rezolvarea devine şi mai presantă.

 

Titlu original: Source Code

Cu: Jake Gyllenhaal, Michelle Monaghan, Vera Farmiga

Regia: Duncan Jones

Distribuit de MediaPRO Distribution

 

Sursa: Port.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. claudia79 spune:

    NU AM VAZUT FILMUL DAR ESTE INTERESANT

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu