Shop
Ultimele 100 de articole

De Paşte, Edulier vrea să aducă bucuria sărbătorii pentru 150 de copii defavorizaţi din Corbeanca

20 martie 2015, , Vizualizări: ...
Copil Edulier

Copiii săraci din comuna „bogată” sunt şi în acest an în atenţia Asociaţiei Edulier. Prin campania #sădăruimcopilaria, desfășurată în perioada 15 martie – 15 aprilie 2015, voluntarii Edulier îşi propun să aducă Sărbătoarea de Paşte în casele celor 150 de micuţi din familiile cu posibilităţi materiale reduse care locuiesc în condiţii precare în câteva dintre satele din Corbeanca.

Deşi copiii se bucură mai mult decât noi, adulții, de zilele de sărbătoare, pentru cei 150 de copii din Corbeanca Paştele nu înseamnă daruri de la Iepuraş, cozonaci sau ouă roşii. Sărbătoare, pentru ei, este atunci când primesc o hăinuță, chiar dacă nu este nouă, sau când au pe masă o mâncare caldă, pe lângă colțul tare de pâine cu care sunt obișnuiți zi de zi.

 

Edulier

Prin campania #sădăruimcopilăria, bazată 100% pe voluntariat, Asociaţia Edulier îi îndeamnă pe toți cei care vor să facă o faptă bună să aducă sărbătoarea în casele acestor copii, ajutându-i cu mâncare, dulciuri, fructe, hainuțe, încălțăminte, detergenți jucării.

Cu numai 50 de lei putem dărui copilăria şi bucuria sărbătorii de Paşte pentru un copilaş. Sumele sau obiectele donate vor umple punguțele cu daruri, care vor ajunge la cei mici împreună cu Iepuraşul de Paşte.

Cei care vor să se alăture campaniei, pot contacta echipa Edulier în perioada 15 martie – 15 aprilie 2015, la telefon: 0758 933 341 sau la email: edulier.corbeanca@gmail.com.

Mai multe detalii despre campanie găsiti pe www.edulier.ro sau pe pagina de Facebook Edulier, în secțiunea Events.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu