Shop

De Crăciun, oferă și tu un zâmbet!

12 decembrie 2013, , Vizualizări: ...
KV_Mos Craciun pentru toti

În luna cadourilor, Fundația Cultural Umanitară SO.SI.SE.SA., desfășoară campania de strângere de fonduri „Moș Crăciun pentru toți”, pentru a le oferi un zâmbet copiilor din centrul de plasament Sfântul Iosif și centrul de zi Sfânta Muceniță Sofia, cu ocazia Crăciunului.

62 de copii din cele două centre aflate sub tutela Fundației încă mai cred în Moș Crăciun și îl așteaptă cu nerăbdare și anul acesta. Lucruri care pentru noi sunt normale și fac parte din rutina zilnică sunt dorințele de Crăciun ale celor mici fără părinți sau proveniți din familii dezorganizate. De aceea fondurile atrase prin campania „Moș Crăciun pentru toți” vor fi direcționate în primul rând către asigurarea strictului necesar bunei funcționări ale celor două centre – tacâmuri, veselă, instrumente pentru prăjituri și torturi, electronice pentru bucătărie, prosoape.

 

 

Pentru a contribui la bucuria celor 62 de copii din centrul de plasament Sfântul Iosif și centrul de zi Sfânta Muceniță Sofia, vă puteți implica atât prin donații în produse sau bani, precum și prin voluntariat, cu o vizită plină cu zâmbete și căldură sufletească. Donațiile în produse se pot face direct la sediul Fundației SO.SI.SE.SA. din strada Batiștei, numărul 24A, sector 1, București, iar pentru donații în bani puteți folosi unul din conturile deschise la BCR Sucursala Grivița, București:

 

În plus, donațiile vor ajuta la continuarea programului de integrare socială – „Dezvoltare personală prin educație” – program început în acest an cu un proiect pilot, desfășurat în perioada iunie-noiembrie, în centrul de zi pentru copii Sfânta Muceniță Filofteia. În urma primei etape s-au constatat îmbunătățiri semnificative în comportamentul și atitudinea copiilor implicați, însă pentru a finaliza cu succes integrarea lor în societate, este necesară continuarea activității. Fundația SO.SI.SE.SA. a pregătit o serie de ateliere pentru următoarea etapă de dezvoltare personală prin joc și artă: educație ecologică, teatru de păpuși, pictură, dicție, dans, canto, teatru, artă meșteșugărească. Pentru aceste ateliere cei mici vor avea nevoie de pensule, acuarele, lut, culori, hârtie creponată, lipici, blocuri de desen, hârtie colorată și câte și mai câte.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu