Shop

Nu e copilul tau, dar daca ar fi? Matei Ioan are nevoie de noi ca sa traiasca

30 ianuarie 2013, , Vizualizări: ...
matei ioan albotica

Micutul Matei Ioan ALBOTICA s-a nascut cu o grava malformatie congenitala la nivelul cordului, care ii afecteaza atat fluxul sangvin, cat si functionarea celorlalte organe, in special plamanii, desi analizele si testele facute anterior fatului nu indicau vreo problema medicala. Copilul a fost internat la terapie intensiva inca de la nastere, dandu-i-se sanse foarte mici de supravietuire. Nu putea respire natural, nu se putea hrani, iar o interventie chirurgicala la acel moment era imposibila intrucat starea lui era critica.
Acum, dupa aproape o luna de la nastere, Matei Ioan este stabilizat din punct de vedere medical, se hraneste cu lapte matern si necesita oxigen extern pentru respiratie doar in procent de 50%.

Pentru a avea o sansa la viata insa, Matei Ioan ALBOTICA trebuie operat de urgenta pe cord deschis, iar in Romania nu exista nicio clinica cu specialisti in acest domeniu, astfel ca unica solutie este doctorul roman Eugen SANDICA, director al Centrului de Malformatii Cardiace Congenitale – Centrul Inimii si de Diabet din Oeynhausen, Germania, renumit specialist in domeniu.

Costurile estimate pentru transportul, obligatoriu pe cale aeriana si asistat medical, si alte cheltuieli pentru bebelus se ridica la suma de 10.000 EUR, interventia chirurgicala suportandu-se in sistem subventionat de statul roman.

Cei care pot contribui cu orice suma pentru a ajuta sunt rugati sa faca o donatie in contul de lei, deschis la BCR, RO42RNCB0616016919720001, titular cont – Marius Ioan Albotica.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu