Shop

Reguli de siguranța pe care trebuie sa le stii cand îți duci copilul în parc

31 mai 2017, , Vizualizări: ...
leagan copii joaca - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - park-1188103_1920
 Joaca este esențiala în dezvoltarea sanatoasa a copilului. Iata de ce ne straduim adesea sa le oferim micuților nostri posibilitatea de a-si alege cum sa se joace în locuri special amenajate. Iar odata cu venirea anotimpului cald, ne dorim în special sa-i ducem în locuri de joaca în aer liber. Pentru a ne convinge însa ca nu vor fi în fața a fel de fel de pericole, este necesar sa stim tot felul de reguli de siguranța. Parcurgeți articolul de mai jos si aflați care sunt unele dintre cele mai importante asemenea reguli. Pe langa respectarea acestora, nu trebuie sa uitați de urmatorul fapt: este absolut necesar ca si noi, parinții, sa ne supraveghem copiii permanent.
Orienteaza-te catre echipamente de joaca adecvate varstei copilului
Una dintre regulile de siguranța care ar trebui respectate cand va duceți la un loc de joaca este sa alegi echipamente de joaca potrivite varstei copilului tau. De exemplu, copilul nu ar trebui lasat sa se joace cu ele daca este prea înalt, prea scund sau daca are o greutate prea mare prin raportare la designul acestora. De asemenea, mai ales daca ai un copil mai mic (sub 5 ani de pilda) nu ar trebui sa insisti sa-l lasi sa „testeze” tot felul de echipamente. Nu are înca varsta potrivita pentru ele si se poate rani mai repede decat te astepti.
Ca parinți, noi trebuie sa-i direcționam pe ai nostri micuți catre ceea li se potriveste de la un loc de joaca si în niciun caz nu trebuie sa-i lasam nesupravegheați!
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu