Cele mai importante lucruri pe care orice mama trebuie sa le faca pentru copilul ei - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai importante lucruri pe care orice mama trebuie sa le faca pentru copilul ei

28 august 2017, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - mama fiica - educatie copii - stockfreeimages.com
A fi mama presupune mult mai mult decat a aduce pe lume un copil. Ce face o mama pentru copil este nepretuit. Mama este singura care isi poate iubi copilul chiar inainte ca acesta sa se nasca, este responsabila pentru ingrijirea si siguranta copilului. Mama este cea care nu doarme nopti la rand, care il alapteaza desi poate fi dureros, care pune pe primul loc sanatatea copilului, inaintea kilogramelor in plus acumulate in timpul sarcinii sau a vergeturilor. Mama este cea care invata copilul sa vorbeasca, sa mearga si sa alerge. Este cea care isi tine copilul in brate cand e bolnav sau cand sufera, cea care il adoarme si prima persoana pe care o vede cand se trezeste dimineata.
O mama stie cum sa rezolve o problema sau cel putin este cea mai preocupata de interesul copilului, este cea care isi ajuta copilul sa fie inteligent, sa fie amuzant si increzator in fortele proprii. Mama este cea care face ceea ce este mai bine pentru copil, chiar daca uneori nu ar vrea decat sa-l tina strans la piept si sa nu-i mai dea drumul niciodata.
Darul de a fi parinte este inimaginabil pentru cineva care inca nu are un copil. Este o legatura intre mama si copil ca nicio alta. Este o dragoste care creste in permanenta, o relatie care poate fi din ce in ce mai buna, in fiecare zi.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu