Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 14-20 martie - Sfatulparintilor.ro
Shop

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 14-20 martie

14 martie 2016, , Vizualizări: ...
wisdom of hidden realms

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 14 – 20 martie 2016.

 

astrocafe

Berbec – The Well Watcher

In aceasta saptamana ar fi de dorit sa iti pui ordine in idei, si sa-ti aliniezi intentiile la adevarata sursa de putere, cea Divina. Atunci cand esti centrat si in deplin acord cu ceea ce-ti doresti, Universul iti vine in intampinare punandu-ti la dispozitie toate resursele necesare. Intalnesti oamenii de care ai nevoie, iar timpul pare sa fie de partea ta. Ai incredere ca vei obtine ce este cel mai bine pentru tine si detaseaza-te de rezultatul final. Acorda-ti mai mult timp pentru a te odihni si a te distra alaturi de cei dragi.

 

 

 

Taur – The Swan Queen

Aceasta perioada este foarte potivita pentru a sta in liniste si a reflecta asupra ta. Intamplarile prin care ai trecut te-au transformat si ti-au adus in dar intelepciune. Chiar daca, de multe ori, drumul parcurs ti s-a parut anevoios si greu, rezultatul obtinut, in final, este minunat. Intuitia te ghideaza si ar fi de dorit sa nu mai cauti raspunsurile la cei din jur. O idee sau un proiect nou ia nastere sau se materializeaza acum. Ai toate instrumentele la indemana pentru a obtine sucesul mult dorit.

 

 

 

 

Gemeni – The Diamond Dreamer

Se pare ca in ultima perioada ti-ai indreptat atentia mai ales catre lucrurile materiale, din viata de zi cu zi, si e posibil sa le fi lasat pe celelalte pe plan secund. Acum e momentul propice pentru a descoperi valoarea si bogatia din experientele spirituale si sa te reintorci la profunda legatura cu Spiritul. Fii prezent la ce-ti doresti sa manifesti, caci e posibil sa nu iti convina asumarea tuturor responsabilitatilor ce apar. In relatiile cu cei apropiati renunta la critici si judecati, si lasa blandetea si compasiunea sa se manifeste.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu