Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 4-10 aprilie - Sfatulparintilor.ro
Shop

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Enchanted Map pentru saptamana 4-10 aprilie

04 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
enchanted map

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.
Iata mesajele pentru saptamana 4 – 10 aprilie 2016.
astrocafe

 

 

Berbec – Stuck in the Mud

Aceasta carte iti sugereaza, intr-o maniera delicata, sa te opresti o clipa din ceea ce faci si sa savurezi minunile din viata ta. Desi pare ca te-ai blocat, scopul nu este altul decat sa te faca sa incetinesti ritmul si sa arunci o privire in jurul tau. Este un bun moment de a te transforma in observator, de a deveni prezent si centrat, de a renunta la incrancenarea in a obtine rezultatele dorite. Pe de alta parte, ingrijeste-te de sanatatea ta, fa exercitii fizice, consuma alimente sanatose, sau renunta la unele dependente toxice pentru organism.

 

 

 

Taur – Into the unknown

Aceasta noua faza prin care treci iti deschide drumul catre miracole, daca alegi sa fii increzator pe masura ce pasesti pe un teritoriu necunoscut. Situatia prin care treci poate implica emotii legate de unul din parintii tai. Dificultatile in a primi iubirea celorlalti sunt in stransa legatura cu receptivitatea, energia feminina reprezentata de mama, iar neincrederea in abilitatile tale de a actiona intr-o directie sau alta, tin de energia masculina, reprezentata de catre tata. Pastreaza-ti credinta, si tot ce ai nevoie sa stii ti se va revela.

 

 

 

Gemeni – Sad Embrance

Simiti ca ai parte de nedreptati si ca ai fost privat sau deposedat de ceea ce ti se cuvenea? Tanjesti dupa o iubire care te ocoleste, sau un succes care a fost conferit altora? Furia indreptatita si simtul dreptatii te duc cu abilitate catre o capcana a ego-ului. Renunta la postura de victima, imbratiseaza tristetea care se va disipa in mod natural, in timp, si ai incredere ca intr-o zi vei privi in urma si vei vedea adevarata valoare a acestei experiente. Adevarata bogatie rezida din pace, armonie si intelegerea scopului.

 

 

 

Rac – Rock Bottom

Daca faci aceleasi lucruri, in acelasi fel, la nesfarsit, si astepti in schimb rezultate diferite, acest lucru nu iti va aduce implinirea dorintelor. In acest moment te afli la capatul drumului, si lucruri minunate te astepta dincolo de ceea ce stii. Muta-ti atentia catre proiecte creative, caci acestea vor avea succes. Ingrijeste-ti corpul, deoarece este foarte senzitiv, evita sa consumi medicamente, alimente sau alte substante care creeaza dependente – pentru a te proteja de energii negative – si ai incredere in capacitatea ta de regenerare.

 

 

 

Leu – Dry Desert

Oportunitatile care iti apar acum, par sa nu te duca nicaieri? Nu mai ai idei? Ai senzatia ca ai ajuns la capatul calatoriei si ceea ce vezi este doar un desert uscat si fierbinte? E un moment benefic sa-ti conservi energia, sa iti sondezi interiorul pentru a afla adevarul tau profund. Schimba-ti frecventa gandurilor, renunta la judecati, la vina, la ganduri si cuvinte nefavorabile tie, in toate aspectele vietii tale. Fii atent la cum vorbesti despre tine, la ce cuvinte folosesti, caci e timpul sa iti iei un angajament constient in ceea ce te priveste.

 

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

astrocafe

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu