Anul Maimutei de foc. Afla ce-ti aduce Noul An chinezesc - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Anul Maimutei de foc. Afla ce-ti aduce Noul An chinezesc

04 februarie 2016, , Vizualizări: ...
maimuta de foc - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Incepand din 8 februarie se intra in Noul An chinezesc, aflat in 2016, sub semnul Maimutei de foc. Este anul schimbarilor uimitoare la toate capitolele: dragoste, bani, cariera, sanatate. In Anul Maimutei de foc te bucuri de multa energie, participi la multe intalniri sociale, iti faci prieteni noi care te ajuta sa inaintezi pe scara ierarhica si sa castigi mai multi bani.

 

 

Cariera in Anul Maimutei de foc

Poti avea tendinta nefericita de a spune de prea multe ori DA. Este indicat, insa, sa iti setezi propriile limite, astfel incat sa poti vedea si crea noi oportunitati pentru crestere si dezvolare. Nu sunt excluse niste proiecte din care sa castigi mai multi bani, in special in lunile februarie si martie. Din iunie si pana in septembrie este o luna propice invatatului. Iar luna noiembrie poate aduce incununarea eforturilor depuse pana acum in cariera.

 

 

Relatiile in Anul Maimutei de foc

In acest an pot fi momente in care sa-ti doresti angajamentul, iar altele in care sa nu vrei altceva decat putina libertate. Se anunta multe intalniri si iesiri cu prietenii, ceea ce te poate aduce mai aproape de jumatatea pe care o cauti. Perioada propice pentru o noua dragoste pare a fi iunie-iulie. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, poate aparea o cerere in casatorie. Relatiile cu persoana iubita sunt armonioase.

 

 

Sanatatea in Anul Maimutei de foc

Pot aparea in acest an cateva provocari legate de sanatate. Nu ocoli controalele medicale si analizele de rutina care te pot ajuta sa-ti dai seama unde te afli la capitolul sanatate. Sunt recomandate si exercitiile fizice, insa atentie sa nu exagerezi cu ele, caci poate exista si riscul unor accidentari. O schimbare in dieta este, de asemenea, recomandata.

 

 

Banii in Anul Maimutei de foc

In Anul Maimutei de foc poti descoperi modalitati diverse de a castiga mai multi bani. Nu sunt excluse mariri de salariu in perioada martie-aprilie sau inceperea unei noi afaceri sau a unui proiect freelance, cel mai probabil in luna august.

 

Sursa: astrology.com

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu