Fără categorie

Piftie de curcan

01 februarie 2011, , Vizualizări: ...

Ingrediente necesare/

2 aripi

2 pulpe

foi de dafin

o capatana de usturoi

sare

Se pune carnea intr-o oala mai mare, cam de 10L se umple cu apa , se pun foile de dafin, 2-3, si sare.

Cand incepe sa fiarba, se curata foarte bine de spuma si se lasa sa fiarba la foc moderat.. Cand se desface carnea de pe oase si apa a scazut cam la jumatate , se ia de pe foc si se scoate carnea, se pune in mai multe farfurii. In zeama ramasa in oala se adauga usturoiul facut mujdei , apoi se vantura cu polonicul cam de 100 de ori o vantur eu. Se strecoara de usturoi si se pune in farfurii peste carne. Se pune la rece si se  lasa pana a doua zi ca sa se inchege bine. E delicioasa

Pofta buna!

Din pacate nu am poza la reteta aceasta

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (6)

  1. bktalina spune:

    interesant articol , la multe lucruri nu m-as fi gandit

  2. Odiana spune:

    din toate cele de mai sus folosesc ata dentara.

  3. sandalexro spune:

    imi place articolul

  4. gina spune:

    interesant articol

  5. TralalaT spune:

    asta cu dormitul in hainele de sport e tare

  6. sima spune:

    Multumim ptr sfaturi.

Comenteaza

Meniu