Faci acest lucru in fiecare zi, dar stiai ca iti strica viata amoroasa? - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Faci acest lucru in fiecare zi, dar stiai ca iti strica viata amoroasa?

04 mai 2016, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro-inselat online sexting

Viata ta sexuala este ca si inexistenta? Expertii sustin ca tehnologia ar putea fi sursa acestei probleme. „Tehnologia moderna este motivul pentru care oamenii fac tot mai putin sex. In fiecare casa exista tablete si smartphone care sunt folosite chiar si in dormitor pentru a intra pe retelele de socializare ori pentru a raspunde la email-uri”, a declarat intr-un interviu pentru BBC Dr. Cath Mercer.

Dr. Meagan Tyler, autoarea „Selling Sex Short”, a subliniat: “Tehnologia afecteaza toate interactiunile sociale. Intrerupi conversatia fata in fata pentru a raspunde la mobil ori la un sms. De ce ar fi diferit sexul?”.

Tehnologia nu va disparea din viata omului modern, insa cum rezolvam problema? Iata cateva sugestii:

 

  1. Asigura-te ca patul este o zona in care tehnologia este diferita

Cand patrunzi in dormitor opreste laptop-ul, mobilul etc. Multi terapeuti de cuplu recomanda rezervarea patului pentru intimitate, conexiune si somn. De asemenea, scoate televizorul din dormitor si pune-l intr-o alta camera. Un sondaj de opinie a relevat faptul ca oamenii mai degraba ar renunta la sex in schimbul unei plasme.

 

  1. Scapa de anxietatea mobilului

Daca te confrunti cu asa numita anxietate a telefonului mobil (Nomofobia) atunci ai o problema. Brian Alexander, autorul cartii „America Unzipped: In Search of Sex and Satisfaction” explica: „Este greu sa te bucuri de sex daca esti anxios”. Daca esti prea atasat de mobil incat nu poti sta nici macar o ora fara sa il folosesti atunci trebuie sa gasesti o cale prin care sa scapi de aceasta anxietate.

 

  1. Lasa munca la munca

Stabileste-ti ca obiectiv sa nu intri pe mail ori sa raspunzi la email-uri dupa 7 p.m. Aceasta decizie va face minuni pentru relatia de cuplu si pentru a echilibra raportul viata privata – viata profesionala. De fapt, potrivit unui stuiu realizat de catre Harvard Business Review mailurile trimise noaptea tarziu au un efect negativ asupra performantei si implicarii membrilor echipei asa ca renuntarea la ele va creste productivitatea.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu