9 lucruri pe care un barbat le vrea de la viitoarea nevasta - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

9 lucruri pe care un barbat le vrea de la viitoarea nevasta

19 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
problemesex - casatorie - nunta - figurine tort - freedigitalphotos.net

Femeile presupun ca barbatii nu se gandesc la casatorie sau ca daca o fac isi doresc o sotie sclava care sa le indeplineasca fiecare dorinta. Insa presupunerea este falsa. Barbatii doresc sa-si faca nevestele fericite. Doresc sa aiba o familie, sa iubeasca si sa fie iubiti. Doresc sa se distreze in dormitor alaturi de sotiile lor si nu doresc sa calce stramb. Mariajele care se incheie inainte de vreme esueaza din cauza ambilor parteneri care n-au putut ajunge la o intelegere mutuala. In plus, credintele gresite pot distruge chiar si cele mai puternice casnicii. In cazul in care crezi ca tot ce-si doresc barbatii sunt o mancare buna si partide de amor, ar trebuie sa-ti reconsideri parerea sau nu-ti vei gasi niciodata sufletul pereche.

 

Iata 9 lucruri pe care un barbat le vrea de la viitoarea nevasta.

 

 

  1. Intelegere

Da, barbatii tanjesc dupa intelegerea sotiei. Iti doresc ca viitoarea nevasta sa-i sprijine in momentele dificile si sa nu-i blameze pentru greselile si esecurile lor. Doresc ca viitoarea nevasta sa le inteleaga obiceiurile si hobby-urile. Adesea, se confrunta cu lipsa intelegerii la birou. Nici prietenii si parintii nu dau dovada de mai multa intelegere si tocmai de aceea isi doresc sa aiba o sotie care sa-i sprijine in orice situatie.

 

 

  1. Mai putina drama

Este ok ca sotia sa se contreze cu jumatatea sa din cauza unor fleacuri insa numai cand sunt doar ei doi. Atunci cand femeia face o scena in fata prietenilor sau familiei este normal ca el sa se simta furios.

Orice barbat isi doreste ca viitoare sotie sa evite dramatizarile si sa rezolve impreuna, in liniste, orice problema.

 

 

  1. Onestitate

Toti oamenii isi doresc sa auda doar adevarul insa nimeni nu poate fi absolut onest, tot timpul. In cazul unui mariaj, cei doi soti ar trebui sa fie onesti unul cu celelalt si sa spuna adevarul chiar si atunci cand acesta doare.

In vreme ce femeile accepta o minciuna si isi iarta partenerii, barbatii au probleme sa treaca peste orice fel de minciuna.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu