6 tipuri de barbati pe care femeile le adora - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

6 tipuri de barbati pe care femeile le adora

09 mai 2016, , Vizualizări: ...
relatii cuplu, femei barbati, viata cuplu,

Intotdeauna barbatii vor fi interesati sa se incadreze intr-o categorie de barbati pe care femeile o apreciaza. Iata 6 tipuri de barbati care vor fi tot timpul pe placul femeilor.

 

 

1. Tipul strain

Vine dintr-o tara exotica; poate avea un accent irezistibil si o modalitate unica de a privi lumea. Sa stii ca nu trebuie neaparat sa fii strain pentru a intra in aceasta categorie. Daca ai calatorit prin toata lumea sau vorbesti mai multe limbi straine, s-ar putea ai ai acelasi farmec precum un strain.

De ce este irezistibil: Carisma, carisma si carisma. Nu sunt prea multe de spus despre acest tip. Femeile il aleg mai ales daca sunt curioase in legatura cu ce se intampla in alte parti ale lumii, insa cele mai multe sunt fascinate sa se intalneasca cu cineva cu alta cultura.

 

 

2. Baiatul rau

Este un spirit rebel care merge acolo unde il poarta vantul si aduce mereu cu el spiritul aventurier. Poate merge pe o motocicleta, sau poate lipseste de la birou pentru a o lua pe ea de la munca. In orice caz, acest barbat nu este foarte preocupat de consecintele faptelor sale.

De ce este irezistibil: Exista oare vreo femeie care sa nu iubeasca, fie si numai putin, spiritul rebel? Femeile ii iubesc atitudinea lipsita de griji pe care ar vrea s-o aiba si ele. In plus, aventurierul adauga un element de tinerete, iar ea va iubi incercarea de a-l domoli – desi, stie ca nu va reusi niciodata.

 

 

 

3. Tipul gentleman

Ii deschide usa la masina si-i tine scaunul. El achita mereu nota de plata si nu uita sa-i ofere si un desert. Intotdeauna este amabil si o aseteapta mereu la usa. Este intotdeauna preocupat de sentimentele ei si cand este gata sa mearga acasa.

 

 

Citeste continuarea aici.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu