Shop
Ultimele 100 de articole

Dieta vegetariană ne vindecă de cancer?

30 iulie 2017, , Vizualizări: ...

Dieta vegetariană face parte dintre leacurile miraculoase vehiculate. În ciuda dovezilor științifice și a sfaturilor specialiștilor, oamenii se încăpățânează să creadă că o boală agresivă precum cancerul poate fi vindecată ușor.

Mii de români invadează plajele în weekend-urile călduroase. În plus, destinațiile însorite rămân în topul preferințelor de vacanță. Asta în ciuda avertismentelor dermatologilor, care diagnostichează anual sute de cazuri de cancere cutanate. Mai mult decât atât, lumea e convinsă că dieta vegetariană face minuni în tratarea cancerului de orice fel.

Dr. Mihaela Leventer: “În cancerul de piele, nu ajută stilul vegan, dieta vegetariană sau dietele restrictive”

“Carcinoamele bazocelulare numite și epitelioame bazocelulare sunt cel mai răspândite, fiind frecvent întâlnite pe pielea expusă la lumină de-a lungul vieții. Urmează carcinoamele spinocelulare care apar pe mucoase, buza inferioară fiind cea mai afectată dar și pe zone iradiate, ulcerații cronice sau pe zone fotoexpuse cronic. Melanomul malign este a treia tumoră importantă și destul de frecvent întâlnită având o evoluție gravă, mortală, dacă nu e depistată la timp. Se estimează că la nivel general, din totalul cancerelor care apar la om, o a treia tumoră este un cancer de piele”, afirmă medicul dermatolog Mihaela Leventer.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu