7 cai simple de a fi mai dragut cu oamenii - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

7 cai simple de a fi mai dragut cu oamenii

26 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
prietenie

Vrei sa fii mai dragut cu oamenii din jurul tau si nu stii cum sa procedezi? Crezi ca trebuie sa depui un efort sporit pentru a fi mai simpatic? Aceste sfaturi sunt pentru tine.

 

Iata 7 cai simple sa fii mai dragut cu oamenii.

 

 

  1. Bea ceva fierbinte

Cercetatorii de la Universitatea din Colorado Boulder a descoperit ca o ceasca de ceai poate fi biletul catre un stil de viata mai bun. Potrivit acestora, persoanele care obisnuiesc sa bea o ceasca de ceai sau cafea fierbinte sunt mai putin predispuse tendintei de a-i judeca pe ceilalti, sunt mai generoase si mai iubitoare.

 

 

  1. Pune-ti o floare pe birou

Influenta naturii este benefica pentru starea ta de spirit. Un studiu al Universitatii din California a scos la iveala faptul ca persoanele care obisnuiesc sa tina plante pe birou isi exprima cu usurinta sentimentele si fac mai des munca voluntara, spre deosebire de cei care nu tin nicio floare pe birou.

 

 

  1. Lasa garda jos

Nu trebuie neaparat sa pozezi intr-o persoana inabordabila atunci cand intalnesti pe cineva. Inclina-te in semn de respect atunci cand inalnesti pe cineva. Fa un pas catre persoana cu care vrei sa dai mana, nu astepta sa vina ea intai spre tine. Nu sunt semne de vulnerabilitate, ci semne ca esti deschis la comunicare.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu