Secrete de frumusete ale femeilor in functie de zodie - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Secrete de frumusete ale femeilor in functie de zodie

03 mai 2017, , Vizualizări: ...
zodie frumusete - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Sumele cheltuite pe infrumusetare se ridica la nivelul miliardelor de euro, la nivel international. Astrologii spun ca fiecare zodie are propriile caracteristici, asa ca si in cazul infrumusetarii ar trebui sa se aplice personalizat diverse tratamente.

Iata care sunt secretele de frumusete ale fiecarei zodii in parte.

 

Berbec

Punctul forte al Berbecilor este capul. Fata frumoasa ar trebui incadrata cu o tunsoare si o culoare potrivite. Blondul sau suvitele blonde pot fi o foarte buna alegere foarte buna. Chiar daca esti o persoana activa si tot timpul ocupata, nu neglija machiajul. Putin mascara si un gloss discret te vor face sa te simti o cu totul alta persoana.

Emblema: Kate Hudson

 

 

Taur

Femeile din zodia Taur sunt voluptoase, cu curbe apetisante. Recomandarea pentru ele este sa nu isi neglijeze pielea. Buzele ar trebui puse in evidenta: creion, ruj, luciu pentru un efect wow!

Emeblema: Penelope Cruz

 

 

Gemeni

Femeile din zodia Gemeni au o fata foarte frumoasa si expresiva. Ele au avantajul ca pot incerca tot timpul o tunsoare noua, un machiaj nou, caci le sta bine cu aproape orice. Femeile Gemeni ar trebui sa puna accentul pe umeri, sa-si tonifieze bratele si sa isi faca regulat manichiura.

Emblema: Angelina Jolie

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu