Shop
Ultimele 100 de articole

Sofia Carson din „Descendentii”: “Am fost dintotdeauna o mare visătoare!”

20 septembrie 2015, , Vizualizări: ...
Sofia Carson

Actrița Sofia Carson ne vorbește despre prințese din poveşti, hoți de buzunare şi paste în acest interviu exclusiv cu ocazia lansării noului film epic al Disney Channel, Descendants (Descendenții).

 

 

Cum ai descrie noul film magic?

Descendants este un film de acțiune, cu dramă şi muzică care ni-i prezintă pe copiii a patru răufăcători emblematici Disney: Mal, fiica lui Maleficent, Jay fiul lui Jafar, Carlos fiul Cruellei de Vil şi Evie, fiica Reginei Rele din Albă ca Zăpada. Filmul urmărește călătoria acestor mici răufăcători în lupta epică dintre bine şi rău!

 

 

Cum ai descrie personajul tău din film?

Eu interpretez rolul lui Evie, fiica diabolicei Regine Rele din Albă ca Zăpada. Fiind fiica mamei ei, Evie a fost crescută să creadă că reflexia ei din oglindă este cea care o definește. Regina Rea a învățat-o pe Evie că un Prinț este singura ei șansă la fericirea veșnică. Evie a crezut-o pe mama ei, neștiind altceva. Astfel că, scopul ei în viață a devenit să fie cea mai frumoasă pentru a fi demnă de Prinț. Însă, veți vedea în film că Evie ascunde mult mai multe…

Sofia Carson

 

Unde locuiesc acești copii puși pe năzbâtii?

Micii răufăcători au fost crescuți pe Insula Pierduților – o insulă îndepărtată înconjurată de o barieră magică care îi ține pe cei răi înăuntru şi pe cei buni afară. Cu mulți ani în urmă, Regele Bestie i-a închis pe răufăcători pe această Insulă a Pierduților drept pedeapsă pentru crimele lor. De atunci, cei mai diabolici dintre răufăcători au devenit versiuni patetice ale unor foști răufăcători glorioși. Ei au crescut copii, adolescenții diabolici, pe această Insulă – un tărâm înfricoșător, murdar şi putrezit. Această insulă este tot ce cunosc.

 

 

Toată acțiunea filmului se petrece pe Insula Pierduților?

Povestea noastră începe pe Insula Pierduților. Însă, când Prințul Ben îi invită pe cei patru diabolici să urmeze școala din Auradon, acțiunea se mută în Auradon. Acesta este regatul magic condus de Frumoasa şi Bestia şi locuit de Prinți şi Prințese din poveștile Disney. Un tărâm unde domnește bunătatea! Auradon este decorul în care se desfășoară mare parte din film.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu