Astrocafe.ro: Vindecă-te de ură, vindecă-te de timp pierdut! - Sfatulparintilor.ro
Shop

Astrocafe.ro: Vindecă-te de ură, vindecă-te de timp pierdut!

18 martie 2016, , Vizualizări: ...
vindecare - sfatulparintilor.ro - foter_com

Am o prietenă care mă întreabă mereu „De la ce m-am luat?”. Simplu… de la zilele acestea cu nevoia lor de sănătate, curăţenie, mediu viu, bio şi non poluare! Mai pe româneşte, de la boală, de la cum îmi trăiesc viaţa în poluare şi toxicitate uneori la cote maxime, atât sufletească, cât şi lumească! De la supărare, ură, durere şi dramă! De la asta m-am luat! Eu pe mine m-am luat! Că ştiu că ţie nu ţi se întâmplă să trăieşti aşa…decât foarte rar! Poate chiar niciodată! Şi, oricum, degeaba te-aş lua pe tine, că n-are efect! Aşa că mă iau eu pe mine.

Şi mai am şi reflexul acesta de a vorbi cu tine ca să mă aud pe mine. E modul meu de a-mi păcăli ego-ul, de a-l fenta! Căci el (ego-ul) crede că vorbesc cu tine…şi nu se mai opune! Doar aşa stă şi m-ascultă cuminte.

Aşa că vin şi-ţi zic că îmi doresc să ierţi şi să vindeci, să vindeci sau să ierţi. Totuna-i! Iartă-i pe toţi cei care în micimea şi nemernicia lor te-au rănit.

Iartă-ţi mama cu totul, iartă-ţi tatăl de tot! Atât au ştiut, atât au făcut! Atât au putut ei. Ştiu, sunt mici (unii dintre ei), dar tu ai crescut mare şi vezi că n-are sens să-i tot condamni. Că te lasă fără bucurie de viaţă, că atârnă greu în gândurile tale şi parcă taie aripile visului tău. Nici măcar nu mai rezolvi ceva ţinându-i vinovaţi lângă tine! Iartă-ţi greşelile, oricât de neiertat sunt. Poate că sensul corect de mers pe drumul vieţii este de la iartă-te pe tine la iartă-i pe ei! Nu mai da supărării clipe. Nu merită! E fizic demonstrat că nu contează în ecuaţia vieţii! Vindecă-te de ură, vindecă-te de timp pierdut! Vindecă-ţi amintirile de aşteptări. De proiecţii despre ce ar fi trebuit să fie şi n-a fost. Doar faci curăţenie. Doar întinzi o mână viitorului pe un drum curat ca lacrima! Iartă-l, iart-o că te-a trădat, că nu ţi-a dat, că a ştiut, dar n-a făcut, că putea, dar nu voia! Nimic nu mai contează acum. Nimic nu te eliberează mai mult. Şi asta poate să-ţi confirme cel mai bine coloana vertebrală a sufletului tău, care nu mai cară saci de moară! Măcar alege să vrei!

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

foto: foter.com

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu