21 de trasaturi ale unui suflet trezit - Sfatulparintilor.ro
Shop

21 de trasaturi ale unui suflet trezit

02 februarie 2016, , Vizualizări: ...
al saselea simt

Poti spune ca este din cauza unei schimbari la nivel mondial in constiinta, un destin la care am ajuns din cauza evolutiei spirituale sau rezultatul vremurilor ciudate, dar multi oameni din intreaga lume trec prin schimbari personale intense si simt o expansiune a constiintei. Schimbarile personale de aceasta magnitudine pot fi dificil de recunoscut si inteles, dar aici sunt 21 de trasaturi care ar putea sugera ca treceti printr-o mare schimbare personala.

 

1. A fi in locuri publice este uneori coplesitor. Din moment ce zidurile dintre sine si ceilalti se dizolva, noi nu am invatat cu adevarat sa facem distinctia intre propria noastra energie si a altcuiva. In cazul in care starea de spirit generala a multimii este precum cea de turma sau negativa, noi putem simti acest lucru acut si poate parea ca o retragere in propriul nostru spatiu privat. Cand ne-am reincarcat bateriile prin meditatie, petrecerea timpului in natura, departe de alte persoane, sau pur si simplu stand in contemplare linistita, noi suntem pregatiti sa fim din nou cu masele. In relatiile personale, de multe ori simtim emotiile unei alte persoane ca fiind ale noastre. Este important sa avem acest mare sentiment de empatie, dar trebuie sa invatam sa permitem permitem emotiile altei persoane in timp ce le observam si ne pastram propria empatie, dar realizand ca nu toate emotiile ne apartin. Influenta sociala ne poate diminua propria intelepciune innascuta.

 

 

2. Stim lucruri fara a le expune in mod intelectual. Adesea numita constiinta intuitiva, avem momente si perspective de tip „a-ha” care pot explica unele din cele mai complexe teorii sau fenomene din lume. Unele dintre cele mai stralucite minti ale timpului nostru doar „stiu”. Adeptii si inteleptii, de multe ori au avut download de informatii din stari inalte de constiinta, dupa meditatie sau fiind in prezenta unei persoane mai constiente; acest lucru se intampla pentru mai multe persoane cu o frecventa mai mare. Pe masura ce avem mai multa incredere in intuitia noastra, aceasta devine mai puternica. Senzatiile din corp nu vor mai putea fi ignorate. Visele noastre devin pre-cognitive si, in cele din urma, gandurile noastre constiente vor fi asemenea.

 

 

3. Privitul la televizor sau majoritatea fluxului principal de media, inclusiv ziare si mai multe filme de la Hollywood, sunt foarte dezagreabile pentru noi. Mentalitatea care creeaza mai mult, dar nu tot, din programele de televiziune si din cinema, este dezgustatoare. Aceasta ii transforma pe oameni in marfuri si promoveaza violenta. Ne reduce inteligenta si amorteste raspunsul nostru natural empatic la o persoana in suferinta.

 

4. Minciuna ne este aproape imposibila. S-ar putea sa nu stim exact care este adevarul pe care il ascunzi, dar putem spune (cu intuitia noastra in curs de dezvoltare) ca ceva nu este in regula. Stim, de asemenea, cand ai alte emotii, durere, iubire, etc., pe care nu le exprimi. Tu esti o carte deschisa pentru noi. Noi nu suntem instruiti in contra-informatii, suntem doar atenti si cunoscatori. In timp ce am putea culege indicii fizice, ne putem uita in ochii tai si stim ceea ce simti.

 

 

5. Am putea prelua simptome ale racelii tale, precum barbatii care au greturi matinale atunci cand sotiile lor sunt insarcinate. Dureri prin simpatie, fie ele emotionale sau fizice, sunt ceva ce experimentam adesea. Avem tendinta de a absorbi emotii prin plexul solar, considerat locul „emotiilor in stomac”, astfel incat noi sa invatam sa intarim acest centru chakra, iar uneori am putea dezvolta probleme digestive. Impamantarea poate ajuta la restabilirea centrului nostru emotional. Mersul descult este o cale minunata de a te impamanta.

 

Citeste continuarea pe ASTROCAFE.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu