Shop
Ultimele 100 de articole

Trucul care „pacaleste” moartea. Sfaturi de la un batran indian de peste 180 de ani

08 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
secretul nemuririi - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - sun-god-1600704_1920

“Cine vrea sa traiasca traiasca de-a pururea?” era un hit din anul 1986 al celebrei trupe rock din Marea Britanie – Queen. Fiecare om isi doreste sa amane cat mai mult momentul trecerii “dincolo” si multe persoane se viseaza nemuritoare. Dar putem, oare, pacali moartea?

 

Daca ar fi sa-l ascultam pe Mahasta Musari, se pare ca da! Barbatul care locuieste in nordul Indiei spune ca s-a nascut in 1835, cand India era colonie britanica, iar din 1903 locuieste in Varanasi. I-au murit copii, nepoti, stra-stranepoti si el inca traieste. “Acesta este reversul medaliei imortalitatii”, spune batranul.

Ce a facut ca sa ajunga la aceasta venerabila varsta? “Moartea a uitat de mine! Nu mai am nicio speranta sa mor. Sunt nemuritor!”, raspunde batranul care declara sincer a fost calm si linistit toata existenta lui.

“Trucul meu a fost sa accept tot ceea ce mi-a dat viata!”,  spune Musari.

 

Chiar daca sunt oameni care contesta varsta reala a barbatului, intelepciunea lui nu poate fi trecuta cu vederea. Indiferent daca s-a nascut sau nu in 1835, un lucru este cert: pacea si linistea pot fi secretul nemuririi.

 

Sursa: inspireactachieve.com

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu